Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cardul de sanatate nu functioneaza din cauza unor probleme tehnice la sistemul informatic. Serviciile medicale sunt eliberate in regim off-line

România Liberă România Liberă,
Cardul de sanatate nu functioneaza din cauza unor probleme tehnice la sistemul informatic. Serviciile medicale sunt eliberate in regim off-line

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate a cardului de sanatate nu functioneaza, luni, din cauza unor probleme tehnice. Serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale pot fi eliberate in regim off-line. continuă pe România Liberă

Mai multe localitati din judetul Arad au ramas fara apa potabila, iar in municipiu, presiunea este mai scazuta din cauza unor avarii

Cinci localitati din judetul Arad nu sunt alimentate cu apa potabila in retele, iar presiunea apei potabile din reteaua municipiului Arad este mai scazuta decat de obicei, din cauza avariilor aparute ca urmare a fenomenului de inghet-dezghet.

Platforma informatica de asigurari de sanatate este indisponibila, fiind afectate toate sistemele IT din sanatate

Platforma Informatica din Asigurarile de Sanatate PIAS) functioneaza defectuos luni, 16 ianuarie, echipa tehnica din CNAS lucrand in prezent la remedierea problemelor care afecteaza practic toate sistemele IT din sanatate, inclusiv cardul de sanatate, au precizat pentru HotNews. ro oficialii CNAS. Medicii si furnizorii de servicii medicale nu se pot autentifica practic in SIUI - Sistemul informatic unic integrat al CNAS, au explicat oficialii Casei, care spera sa rezolve problema in cursul acestei zile. O problema majora: Desi Teamnet a castigat contracte IT de peste 5 milioane de euro pentru mentenanta PIAS si a cardului de sanatate, oficialii CNAS spun ca nu au predat inca sistemele IT din cauza lipsei unei mari parti a documentatiei tehnice a acestora, avand discutii aprinse pe aceasta tema cu HP Romania, implementatorii sistemului IT. Comunicat CNAS: Astazi, 16. 2017, incepand cu ora 11:00, Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate este indisponibila datorita unor probleme tehnice. Pana la remedierea problemelor tehnice aparute, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda/se elibereaza in regim off-line.

O consiliera S-A RETRAS din echipa lui Donald Trump din cauza unor acuzatii de PLAGIAT

O consiliera a lui Donald Trump a renuntat la a mai face parte din echipa viitorului presedinte american. Monica Crowley, comentatoare politica a retelei de televiziune Fox News, a luat aceasta decizie dupa ce.

FOTO+VIDEO. Cum si-au riscat viata bucurestenii in zona Universitatii, din cauza turturilor care se desprind de sub acoperis

Turturii si zapada de pe acoperisul cladirii Universitatii Bucuresti au amenintat, vineri, viata trecatorilor ore intregi vineri. De frica unor accidente, oficialii Universitatii au decis sa blocheze acccesul trecatorilor pe trotuar. Iar din cauza nametilor dintre sosea si trotuar, inca necuratati de firmele angajate din mijlocul Bucurestiului, pietonii au fost redirectionati direct pe carosabil. Printre masini, autobuze si trolee.

MISIUNE DE SALVARE in Semenic: Un autocar in care se aflau 42 de copii, blocat DIN CAUZA ZAPEZII. A fost nevoie de intrventia JANDARMILOR MONTANI(VIDEO)

42 de copii au fost salvati dintre nameti de jandarmii montani. Copii se aflau intr-un autocar si aveau ca destinatie statiunea Semenic. Din cauza zapezii insa, autovehicolul s-a blocat. Toti copiii.

Declaratii SOCANTE ale unui reprezentant al Bisericii Catolice: in zece ani vom fi cu totii MUSULMANI din cauza PROSTIEI noastre

Declaratii uluitoare din partea unei figuri importante a Bisericii Catolice. Arhiepiscopul italian, monseniorul Carlo Liberati, avertizeaza ca in curand tara sa va fi una musulmana, din cauza.

Scandal intre Bella Hadid si Selena Gomez din cauza lui The Weeknd

Bella Hadid este acum furioasa foc dupa ce a aflat ca buna ei prietena, Selena Gomez, a inceput sa se vada cu The Weeknd, fostul ei iubit, la doar cateva zile dupa ce artistul si Bella si-au spus adio.

Gripa aviara face ravagii in Japonia. Peste 80.000 de pasari au fost sacrificate din cauza virusului H5

Aproape 80. 000 de pasari au fost sacrificate in Japonia din cauza unui focar de gripa aviara. Totul se petrece in centrul Japoniei, la o ferma de pasari, arata The Japan Times, iar armata a intervenit pentru a securiza locul.

Circulatie ingreunata pe doua drumuri nationale, din cauza cetii

Circulatia se desfasoara ingreunat, duminica seara, pe DN5, in judetul Giurgiu, si pe DN6, in judetul Teleorman, din cauza cetii, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Traficul pe sectorul fluvial al Dunarii ramane in inchis, din cauza stratului de gheata

Traficul naval pe Dunarea fluviala ramane inchis, duminica, din cauza stratului gros de gheata format pe senalul navigabil, a declarat directorul Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos AFDJ) Galati, Dorian Dumitru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )