Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care e cea mai buna zi din saptamana pentru a pleca intr-o calatorie cu avionul? Sigur nu stiai asta!

Antena3 Antena3,
Care e cea mai buna zi din saptamana pentru a pleca intr-o calatorie cu avionul? Sigur nu stiai asta!

Aproape 5. 000 de pasageri ai companiilor aeriene au fost afectati de intarzierea sau anularea unui zbor in ultimele 60 de zile, circa 50 de curse din Bucuresti generand potentiale compensatii. continuă pe Antena3

Simona Halep este lider mondial, dar nu si cea mai buna din lume. Cine a fost desemnata jucatoarea anului 2017

Federatia Internationala de Tenis ITF) a desemnat-o peGarbine Muguruz dreptcea mai buna jucatoare a lumii,chiar daca liderul ierarhiei mondiale este Simona Halep. in octombrie, Muguruza .

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

Polonia: Puterea se pregateste sa voteze legi care ar afecta independenta Justitiei, populatia e chemata in strada. Dar observatorii sunt sceptici: Decembrie e cea mai aglomerata luna a anului pentru cetateni si e foarte frig

Polonia trece prin momente similare cu Romania. Puterea se pregateste sa voteze propuneri legislative despre care societatea civila spune ca vor afecta grav independenta justitiei. Legile au fost blocate de presedinte in vara, dar opozitia suspecteaza ca a fost o strategie politica, scrie Liberation, citata de Rador.

FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Moartea Regeleui Mihai al Romaniei a intristat-o si pe Simona Halep, care inca se bucura de cateva zile de vacanta.

Solstitiul de iarna 2017. Cand va fi cea mai scurta zi din an. Obiceiuri si semnificatii

Solstitiul de iarnava avea loc miercuri, 21 decembrie. Acest momentreprezinta inceputul iernii astronomice si va fi urmat de cea mai lunga noapte din an. Desi iarna meteorologica.

Papa Francisc vrea o mai buna traudcere a frazei si nu ne duce pe noi in ispita din Tatal Nostru

Papa Francisc a spus, intr-o conferinta de presa, ca ar vrea ca Biserica Catolica sa aiba o traducere mai buna a frazei si nu ne duce pe noi in ispita din Tatal Nostru, cea mai cunoscuta rugaciune a crestinatatii. El a spus, intr-un interviu TV, ca traducerea de acum nu este cea mai potrivita si a dat un exemplu din Franta.

VIDEO Simona Halep, demonstratie de virtuozitate cu mingea de fotbal. Cate duble a reusit sa tina cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a inceput pregatirea fizica si deocamdata se pregateste la Bucuresti, beneficiind de conditiile excelente de la Stejarii Country Club.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

Spargatorii tacerii hartuirii sexuale, desemnati de revista Time personalitatea cea mai influenta a anului 2017; Trump pe locul doi

Time Magazine a desemnat miercuri valul de denuntari ale hartuirii sexuale la care sunt supuse femeile, dar si barbatii, declansat de scandalul Weinstein, in Statele Unite, drept personalitatea cea mai influenta a anului 2017, relateaza Reuters, potrivit News. ro.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )