Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care este adevarul istoric din spatele zilei secuilor si ce legatura au cu Romania?

Adevărul Adevărul,
Care este adevarul istoric din spatele zilei secuilor si ce legatura au cu Romania?

Anual in luna Martie au loc mai multe sarbatori/ comemorari ale secuilor si maghiarilor. Cea mai noua dintre ele, ma refer aici la manifestarile publice, este Ziua Libertatii Secuiesti, al carei scenariu presupune, printre altele, desfasurarea unui mars pentru autonomie prin centrul municipiului Tirgu Mures. continuă pe Adevărul

Condamnari si achitari in dosarul de crima organizata in care este vizat clanul Corduneanu

Magistratii Tribunalului Maramures au finalizat, miercuri, in prima instanta, unul dintre cele mai importante dosare de crima organizata inregistrat in tara noastra, in care este vizat clanul Corduneanu. Cauza se afla pe rolul instantelor de mai bine de cinci ani. Liderul gruparii, Costel Corduneanu a primit o condamnare de opt ani de inchisoare. Un alt lider, Vasile Calin, a primit 10 ani de inchisoare. Au fost si multe achitari.

Dan Negru prezinta echipa din spatele show-ului de mare succes de la Antena 1. Astia suntem toti. TVR are 2.500 de angajati

Dan Negru a aratat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, cati oameni sunt in spatele echipei de la emisiunea Te pui cu blondele, de la Antena 1. Cu o fotografie in care apar.

Ce probleme de memorie sunt specifice persoanelor supraponderale si care este insemnatatea acestora in tratarea obezitatii?

Persoanele supraponderale intampina dificultati in a-si aminti perioade de timp, locuri si anumite emotii; este vorba despre ceea ce psihologii numesc memorie episodica, conform cercetatorilor unui studiu publicat recent in jurnalul The Quarterly Journal of Experimental Psychology: cu cat o persoana are un indice de grasime corporala mai mare, cu atat mai mari sunt probleme intampinate in cazul memoriei episodice, sunt de parere specialistii. Acest tip de memorie ce insumeaza colectia de detalii specifice unui anumit moment din timp este de regula inteles prin contrast cu memoria semantica, acel tip de memorie care inglobeaza cunostintele pe care le detinem in general despre lumea inconjuratoare. Studiul, intitulat Higher body mass index is associated with episodic memory deficits in young adults, aduce noi dovezi in ceea ce priveste dezavantajele cognitive de care au parte persoanele supraponderale.

Cine este femeia care l-a facut bine pe Marica si care este metoda ei

Vestea ca o practicanta a medicinei alternative. Marijana Kovacevic, l-a facut bine pe Ciprian Marica dupa cateva zilea surprins pe toata lumea. Iata cine este aceasta si care este metoda ei. Marica nu este primul jucator de fotbal roman care ii trece pragul.

Afaceri pe tocuri. Care este profilul femeii de afaceri in Romania si ce domenii prefera

Femeia care face afaceri are 44 de ani, studii superioare, iar business-ul pe care il conduce este in comert, contabilitate, sanatate sau saloane cosmetice, reiese dintr-o analiza realizata de KeysFin, remisa.

Eclipsa de Soare, miercuri. Este prima eclipsa din 2016

Locuitorii din mai multe regiuni ale globului vor putea vedea, miercuri, prima eclipsa de Soare din 2016.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )