Libnet.ro
UNICEF

01:06

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

B1 B1,
Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

Punctul de pensie a crescut cu 14% din septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara. Se propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de. continuă pe B1

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19.

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Romania asteapta de 30 de ani o autostrada care sa taie Carpatii, iar in acest an, in sfarsit au inceput lucrarile pe sectorul Pitesti-Sibiu. Sectiunea 1, dintre Sibiu si Boita, are 13 kilometri, iar constructorul a trimis utilajele inca din primavara. Doar ca acum, totul a fost sistat.

Care este cea mai importanta descoperire facuta despre Alzheimer

Oamenii de stiinta au identificat o serie de modificari in expresia genelor care par sa prezica aparitia bolii Alzheimer. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Pennsylvania a.

Care este cea mai veche civilizatie de oameni si ce s-a aflat despre ea

Boxgrove din Sussex, Anglia, este un sit iconic, vechi, de piatra. Aici au fost descoperite cele mai vechi ramasite umane din Marea Britanie - fosile de Homo heidelbergensis. Face parte dintr-un.

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Noul coronavirus inchide cea mai mare scoala din municipiul Buzau

Dupa ce miercuri Directia de Sanatate Publica DSP) Buzau a raportat doua noi cazuri de elevi confirmati cu COVID-19 la Colegiul Hasdeu si Scoala nr. 5, vineri, reprezentantii celei mai mari scoli generale din Buzau au anuntat ca trec la scenariul rosu.

Peste 9.000 de cazuri de COVID-19 in Rusia, in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat de la sfarsitul lunii mai

Potrivit celor mai recente date, raportate vineri, Rusiaa inregistrat 9. 412 de cazuri noi de coronavirus. Acesta este cel mai mare numar zilnic raportat dupa data de 23 mai, numarul total al infectarilor la.

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )