Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit cartofii?

B1 B1,
Care este cel mai sanatos ulei pentru prajit cartofii?

Lipidele din uleiurile vegetale in combinatie cu amidonul produc in procesul de prajire acrilamide, substante despre care specialistii spun ca ar avea potential cancerigen. Pentru cartofi, care sunt. continuă pe B1

Greseala pe care multa lume o face! Unde este cel mai bine sa tii o icoana in casa, putina lume stie acest lucru

Cu totii avem icoane in casa, insa multi dintre noi nu stiu unde trebuie sa fie fapt puse obiectele sfintite. Putini stiu ca acestea trebuie orientate spre Est, adica spre directia din care rasare soarele. Se pare.

S-a aflat! Cine este cel mai bine platit fotbalist al planetei. Jucatorul incaseaza 43 de milioane de euro pe an

Jurnalistii de la Marca au prezentat clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, ierarhie unde Lionel Messi a urcat pe prima pozitie. Potrivit Hotnews, Messi si-a prelungit, in cele din.

Windows 10 a depasit cel mai important prag din istoria sa

Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al Microsoft, iar numarul utilizatorilor care l-au adoptat in tot acest timp este spectaculos. in varianta finala, Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie 2015. Dupa multiple variante beta si zvonuri legate de modul in care va fi oferit publicului larg, Windows 10 a ajuns sa [].

Primul trailer oficial al Avengers:Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

VIDEO Primul trailer oficial al Avengers: Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Fondul de investitii Vitruvian Partners, al doilea cel mai mare actionar al unui brand romanesc din IT

Producatorul roman de software Bitdefender a anuntat ca fondul de investitii Vitruvian Partners a devenit al doilea cel mai mare actionar al companiei, dupa ce a achizitionat pachetului minoritar de.

A intrat peste iubitul ei in baie si ce a urmat e incredibil! I-a facut-o in cel mai hilar mod

O femeie s-a gandit sa isi surprinda iubitul in cel mai inedit mod posibil. insa nu intr-o maniera pozitiva, ci mai degraba negativa. Mai exact, in timp ce barbatul era la.

Mircea Badea: Cel mai important lucru din Legile Justitiei e pa. Am crezut ca a cazut Dragnea la intelegere cu Codruta si Werner

Mircea Badea a spus miercuri, dupa ce Legea de modificare a Statutului procurorilor si judecatorilor a primit raport favorabil, ca cei din comisie si-au batut joc de acest proiect, astfel ca cel mai.

Englezii au lansat cel mai luxos Range Rover de pana acum. Cu ce impresioneaza noul SVAutobiography

Constructorul britanic de automobile a publicat o galerie foto completa cu cel mai scump si luxos model din istoria brand-ului. In Marea Britanie, noul Range Rover SVAutobiography poate ajunge chiar si la 177. 030 de lire sterline.

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )