Libnet.ro
UNICEF

22:00

S-a aflat! Cine este cel mai bine platit fotbalist al planetei. Jucatorul incaseaza 43 de milioane de euro pe an

Antena3 Antena3,
S-a aflat! Cine este cel mai bine platit fotbalist al planetei. Jucatorul incaseaza 43 de milioane de euro pe an

Jurnalistii de la Marca au prezentat clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, ierarhie unde Lionel Messi a urcat pe prima pozitie. Potrivit Hotnews, Messi si-a prelungit, in cele din. continuă pe Antena3

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al planetei - Cristiano Ronaldo, doar pe patru

Jurnalistii de la Marca au prezentat clasamentul celor mai platiti fotbalisti din lume, ierarhie unde Lionel Messi a urcat pe prima pozitie dupa ce si-a prelungit contractul cu FC Barcelona). Cristiano Ronaldo se gaseste doar pe locul al patrulea, al doilea in lume fiind Carlos Tevez.

Greseala pe care multa lume o face! Unde este cel mai bine sa tii o icoana in casa, putina lume stie acest lucru

Cu totii avem icoane in casa, insa multi dintre noi nu stiu unde trebuie sa fie fapt puse obiectele sfintite. Putini stiu ca acestea trebuie orientate spre Est, adica spre directia din care rasare soarele. Se pare.

Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

Statul rus este cel mai mare inamic al al natiunii ruse, fiindca ii da iluzia grandorii, rapindu-i, in primul rand, libertatea, a afirmat duminica la Targul de Carte Gaudeamus, profesorul Ioan Stanomir.

Ce bacterii periculoase pot transmite mustele. Mai bine aruncati mancarea

Un nou studiu sugereaza ca mustele pot transmite bacterii mult mai periculoase decat se credea anterior, chiar si in urma unor vizite foarte scurte pe alimente, ceea ce inseamna ca hrana contaminata este mai bine sa fie aruncata, informeaza The Telegraph.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

Premierul Tudose despre proteste:Trebuie sa explicam mai bine si mai des modificarile

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, mai bine si mai des.

Ar fi mult mai bine ca firmele sa angajeze romani, decat sa ceara deschiderea granitelor

Firmele cer deschiderea granitelor pentru muncitorii straini, insa acestia vor trebui platiti cu salariul mediu, respectiv cu peste 3. 000 de lei pe luna, potrivit unei directive europene, si ar fi mult mai bine ca firmele sa angajeze muncitori romani, cu ajutorul banilor europeni si al programelor guvernamentale, a declarat, astazi, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, intr-o dezbatere pe tema crizei fortei de munca din Romania.

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca: Constructii si IT

Domeniile in care Romania are cel mai mare deficit de forta de munca sunt constructiile, sectorul IT, agricultura si medicina, a declarat, ministrul de resort, Lia Olguta Vasilescu, potrivit Agerpres. Daca maine avem 12. 000 de absolventi in IT in plus, vom vedea ca ei sunt absorbiti imediat in piata fortei de munca, a declarat ministrul.

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )