Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie

Antena3 Antena3,
Care este cel mai vizualizat videoclip YouTube din istorie

Cel mai vizualizat videoclip din toate timpurile de pe este platforma online YouTube este Gangnam Style al lui Psy si in prezent numara aproape trei miliarde de vizualizari. Platforma online YouTube a fost i. continuă pe Antena3

Ea este cel mai bine platit artist din Romania

Artistii romani au ajuns sa incaseze sume importante din repertoriile lor. Actorii sunt si ei pe lista celor platiti in urma aparitiilor in media, dar in varful topului sunt tot.

Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Bentley Bentayga, de departe cel mai controversat model lansat vreodata de marca de lux britanica, detinuta de Volkswagen Group, primeste mai nou si o motorizare diesel. Asadar, Bentayga devine primul Bentley diesel din istorie. Si nu oricum, pentru ca este cel mai rapid SUV diesel din lume al momentului. Masina atinge 100 km/h in 4,8 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Cel mai lung fulger orizontal din lume: Lungimea, cam cat doua municipii mari din Romania (VIDEO)

Potrivit cercetatorilor, cel mai lung fulger pe orizontala a strabatur o distanta de 321 de kilometri. Acesta a putut fi admirat in anul 2007 in statul american Oklahoma. Un alt fulger cu o lungime.

Pilot din Nevada, ranit in carlinga avionului, dupa ce i-a cedat motorul: O mana lovita este cel mai mic pret pe care puteam sa il platesc (VIDEO)

O filmare din carlinga unui avion de Formula 1 arata momente de groaza, dupa ce un alt aparat aerian il izbeste din spate, in ciuda faptului ca pilotul isi oprise motorul si semnalizase.

Care sunt cel mai des intalnite nume din Romania si ce semnificatii au

Alegerea unui nume pentru copil poate fi, uneori, o decizie complicata pentru parinti. Unii cauta un nume cu o semnificatie mai deosebita, in timp ce altii se opresc la cele mai folosite nume in general. Potrivit statisticilor, cele mai intalnite nume de baieti sunt Andrei si Alexandru in timp ce la fete numele cel mai des folosite sunt Maria si Elena.

Manualul PSD de salvare a marilor corupti. Infractorul Dragnea este cel care a pregatit terenul pentru Oprea. Agenda ascunsa dupa care s-a actionat

Gabriel Oprea este cel mai recent caz de parlamentar salvat de catre PSD si partidele aliate. Social-democratii nu sunt singurii responsabili, insa ei au cel mai mare numar de parlamentari.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Gabriela Firea: Cel mai potrivit om pentru a prelua functia de prim-ministru este Liviu Dragnea

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul ei de vedere, presedintele PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua functia de premier dupa alegerile parlamentare din decembrie, preczand ca acest subiect nu a fost inca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )