Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Hotnews Hotnews,
 Cel mai controversat Bentley nu doar ca e un SUV, acum este si pe motorina. Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV diesel din lume

Bentley Bentayga, de departe cel mai controversat model lansat vreodata de marca de lux britanica, detinuta de Volkswagen Group, primeste mai nou si o motorizare diesel. Asadar, Bentayga devine primul Bentley diesel din istorie. Si nu oricum, pentru ca este cel mai rapid SUV diesel din lume al momentului. Masina atinge 100 km/h in 4,8 secunde si are o viteza maxima de 270 km/h. continuă pe Hotnews

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Cum a reusit un activist sa anuleze cel mai controversat bir din Romania, taxa de liniste: Nicio casa de avocatura din Constanta nu a vrut sa ma reprezinte

Curtea de Apel Constanta a decis la 12 septembrie ca taxa de liniste nu este legala. Birul care a fost introdus in 2003 a fost atacat in contencios administativ de catre Andrei Popescu, un activist civic, in prezent consilier local independent.

Caragea, cel mai controversat sef din Politia Gorj, hulit de colegi, dar si de persoanele cercetate

Unul dintre cei mai controversati sefi din Politia Gorj a fost Viorel Salvador Caragea. Acesta a avansat rapid de la un simplu agent rutier la cea mai inalta functie in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Gorj.

SONDAJ Pe ce tipuri de drumuri va place sa conduceti cel mai mult?

Soferi de autostrada, soferi de serpentine, de extraurban sau de oras, acum e timpul sa va uniti si sa votati. In contextul in care infrastructura rutiera este mult blamata in Romania, iar reteaua de autostrazi insuficient de bine dezvoltata, vrem sa vedem pe ce fel de drumuri va place sa conduceti cel mai mult.

Angelina Jolie vrea sa fie libera. Actrita a cerut sa divorteze. Brad Pitt spune ca cel mai important este binele copiilor

Actrita americana Angelina Jolie i-a cerut divortul sotului sau dupa doi ani de la casatorie si 12 ani petrecuti impreuna, a anuntat marti AFP. Actorul american Brad Pitt a reactionat cu tristete si a asigurat ca cel mai important in aceste momente este binele copiiilor.

Chinezii lanseaza un nou monstru pe piata: acesta ar putea fi cel mai puternic smartphone

LeEco Le Pro 3 ar putea fi cel mai puternic telefon produs de vreo companie din China. Companiile din China au devenit din ce in ce mai competitive in ultimii ani in sectorul high-end, iar cea mai buna dovada o reprezinta flagship-urile lansate de curand. Fara indoiala, unul dintre cele mai interesant este LeEco Le [].

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

A ras jumatate de oras de mine. Oana Roman povesteste despre cel mai penibil moment din viata sa

Oana Roman este recunoscuta ca fiind una dintre cel mai chibzuite si cu capul pe umeri persoane din showbizul autohton. insa nu de fiecare data lucrurile au stat asa cum si-a dorit. Ea a.

Cel mai lung fulger orizontal din lume: Lungimea, cam cat doua municipii mari din Romania (VIDEO)

Potrivit cercetatorilor, cel mai lung fulger pe orizontala a strabatur o distanta de 321 de kilometri. Acesta a putut fi admirat in anul 2007 in statul american Oklahoma. Un alt fulger cu o lungime.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )