Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care este destinatia turistica a anului 2014. Parisul a fost detronat

Antena3 Antena3,
Care este destinatia turistica a anului 2014. Parisul a fost detronat

Destinatia turistica preferata in 2014 nu mai este Parisul, capitala franceza fiind detronata de Istanbul, potrivit clasamentului stabilit de site-ul de calatorii Trip Advisor, preluat de incomemagazine. ro. continuă pe Antena3

Ponta: Voi candida doar daca nu cred ca un presedinte care este parte din planul USL poate castiga

Victor Ponta va candida la alegerile prezidentiale doar daca nu este convins ca un presedinte care este parte a planului USL de schimbare a regimului Basescu poate sa castige. Afirmatia premierului a fost.

Codruta Kovesi: Este inceputa urmarirea penala in dosarul in care este implicat Radu Mazare

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat marti ca a fost inceputa urmarirea penala in dosarul in care primarul Radu Mazare si alti functionari sunt acuzati de fapte de coruptie. Este un dosar.

Liberalul Iosif Secasan a demisionat din Senat, in conditiile in care este urmarit penal de DNA

Liberalul Iosif Secasan a demisionat, marti, dinSenat, spunand ca nu vrea sa aduca prejudicii de imagine Senatului si PNL-ului dat fiind ca este urmarit penal de DNA. Alegatorilor mei le cer iertare pen.

Udrea, despre prezidentiale: PMP sustine orice candidat care este in stare sa-l bata pe Victor Ponta

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, la Zalau, ca PMP va decide dupa europarlamentare pe cine cine sustine la prezidentiale si ca nu este obligatoriu ca persoana respectiva sa fie membra a partidului, conform Agerpres.

FOTO Parisul a fost detronat: top 10 destinatii turistice in 2014

Parisul nu mai coduce anul acesta in topul celor mai vizitate destinatii ale lumii, dupa ani de zile in care a detinut suprematia.

Telemedicina noutatea anului 2014 in Constanta

EKG-urile si ecografiile realizate la sate vor fi trimise la Spitalul Judetean, unde vor fi interpretate de specialisti. sa.

LPF a aprobat infiintarea Cupei Ligii, competitie care va debuta in sezonul 2014-2015

Cupa Ligii va fi reinfiintata din sezonul 2014-2015, potrivit unei decizii luate marti de Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal. Aceasta competitie, care s-a mai disputat doar in 1998 si 2000, va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )