Libnet.ro
UNICEF

19:31

Care este importanta identitatii culurale pentru o tara? Cum privim in Romania cultura ca identitate? Ce aduce Festivalul George Enescu Romaniei si cum putem aduce efervescenta culturala in mijlocul Bucurestiului?

Hotnews Hotnews,
 Care este importanta identitatii culurale pentru o tara? Cum privim in Romania cultura ca identitate? Ce aduce Festivalul George Enescu Romaniei si cum putem aduce efervescenta culturala in mijlocul Bucurestiului?

Neagu Djuvara si Sever Voinescu se intalnesc la Duminicile Muzicale ale Festivalului Enescu pentru a dezbate despre trecutul, prezentul si viitorul creativ al Romaniei si despre evenimentele care dau consistenta identitatii noastre culturale. In cadrul dezbaterii va fi lansat si cel mai ambitios proiect al Festivalului George Enescu pentru editia 2013: Bucurestiul Creativ. Bucurestiul Creativ se va desfasura in acelasi timp cu Festivalul si va transforma Capitala dupa valorile Festivalului: magie si creativitate. Opere de arta vor fi expuse in cele mai importante locuri din Bucuresti, iar publicul va putea urmari inclusiv proiectii de filme. continuă pe Hotnews

Care este importanta identitatii culturale pentru o tara? Cum privim in Romania cultura ca identitate? Ce aduce Festivalul George Enescu Romaniei si cum putem aduce efervescenta culturala in mijlocul Bucurestiului?

Neagu Djuvara si Sever Voinescu se intalnesc la Duminicile Muzicale ale Festivalului Enescu pentru a dezbate despre trecutul, prezentul si viitorul creativ al Romaniei si despre evenimentele care dau consistenta identitatii noastre culturale. In cadrul dezbaterii va fi lansat si cel mai ambitios proiect al Festivalului George Enescu pentru editia 2013: Bucurestiul Creativ. Bucurestiul Creativ se va desfasura in acelasi timp cu Festivalul si va transforma Capitala dupa valorile Festivalului: magie si creativitate. Opere de arta vor fi expuse in cele mai importante locuri din Bucuresti, iar publicul va putea urmari inclusiv proiectii de filme.

Catalin Ivan: Candidatura presedintelui Martin Schulz este extrem de imbucuratoare pentru Romania

Liderul social-democratilor romani din Partidul European PE), Catalin Ivan, a precizat, ierii, ca detinerea lui Martin Schulz asupra presedintiei Comisiei Europene CE) ar insemna un avantaj enorm pentru tara noastra, informeaza Mediafax.

Care este cea mai eficienta solutie pentru ridurile fine si petele de pe fata.

Ridurile fine, leziunile cauzate de acnee sau petele care se datoreaza expunerii la soare, nu mai sunt un motiv de ingrijorare pentru ca pot fi tratate cu ajutorul unui peeling chimic. Peelingul chimic este o metoda de intinerire faciala care presupune exfolierea epidermei cu ajutorul unei substante chimice, avand rolul de a indeparta celulele moarte si de a stimula regenerarea celulara. In functie de particularitatile si problemele tenului, acesta se realizeaza in mai multe grade de .

Nabucco West, proiect in care este implicata si Romania, a pierdut competitia pentru gazul azer cu TAP

Proiectul Nabucco West, in care Romania era participanta prin compania de stat Transgaz, a pierdut competitia pentru gazele naturale din Azerbaidjan cu proiectul concurent TAP, anunta ziarul austriac Die Presse. Surse din piata energetica au declarat pentru HotNews. ro ca cele doua concerne concurente au fost anuntate marti, 26 iunie, de catre oficialii azeri. Anuntul oficial va fi facut insa pe 28 iunie. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )