Libnet.ro
UNICEF

23:00

Care este legatura intre ANAF, Parcul Cismigiu si Imprimeria din Valcea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care este legatura intre ANAF, Parcul Cismigiu si Imprimeria din Valcea

Incepand din 2008-2009, marii operatori telecom au inceput, incet-incet, sa renunte la facturile fizice, pentru cele electronice. Castigurile sunt evidente costuri mai mici pentru companii, oferirea unui mijloc modern si mai rapid de plata. continuă pe Wall-Street Ro

Care este legatura intre ANAF, Parcul Cismigiu si Imprimeria din Valcea

Incepand din 2008-2009, marii operatori telecom au inceput, incet-incet, sa renunte la facturile fizice, pentru cele electronice. Castigurile sunt evidente costuri mai mici pentru companii, oferirea unui mijloc modern si mai rapid de plata.

Kovesi, declaratie-bomba. Care este domeniul campion la mita

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi seara ca, de obicei, mita care se da in sanatate este mai mare decat cea practicata in alte domenii, iar faptele cel mai des.

Politic Show: Dacian Ciolos merge la deschiderea Euro 2016 si va urmari meciul Romania-Franta alaturi de Francois Holland; Topul averilor primarilor din Bucuresti. Care este cel mai sarac dintre ei; Traian Basescu, despre obtinerea cetateniei moldovenest

Zgonea: Nu sunt incompatibil, ca sa se ia act de revocarea mea. Sper ca exista minti luminate care sa inteleaga asta. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a comentat. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache - vicepresedinti ai PMP. Robert Turcescu, Stefanel Dan si Stefan Enache au fost desemnati.

Portarul echipei nationale de fotbal a Iranului, suspendat pentru un motiv banal. Care este acesta (FOTO)

Sosha Makani, portarul echipei nationale de fotbal a Iranului, a fost suspendat timp de sase luni de pentru ca a purtat o pereche de pantaloni pe care era imprimata poza personajului de desene animate.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )