Libnet.ro
UNICEF

12:15

Care este riscul de infectare cu COVID-19 la piscina sau la mare? Raspunsul specialistilor

Antena3 Antena3,
Care este riscul de infectare cu COVID-19 la piscina sau la mare? Raspunsul specialistilor

Pe masura ce se apropie vara, din ce in ce mai multi oameni se intreaba care este riscul de infectie cu coronavirus la piscina sau la mare. Din fericire, specialistii sunt de parere ca riscul este redus in comparatie cu alte activitati. continuă pe Antena3

Specialisti: COVID-19 nu se raspandeste prin apa. Scaldatul in piscina sau mare nu e un pericol

Expertii in sanatate publica din Statele Unite au transmis ca noul coronavirus nu traieste in apa din piscine si, potrivit Centrului de Control si Prevenire a Bolilor din SUA, Nu exista dovezi ca COVID-19 se poate transmite prin utilizarea piscinelor si a cazilor, scrie The New York Post, citat de Mediafax. Clorul din apa din piscine este fatal pentru noul coronavirus. Cantitatea medie de clor dintr-o piscina va ucide virusul, a explicat Roberta Lavin, profesor de medicina la Universitatea din Tennessees College of Nursing.

Care este cea mai mare teama a romanilor pentru perioada urmatoare

Raspandirea infectiei cu coronavirus e un motiv de ingrijorare pentru toti, insa oamenii vad si alte efecte negative ale acestei pandemii care ii pot afecta pe termen lung.

Viorel Catarama recunoaste ca a recurs la operatii estetice. Care este varsta reala a omului de afaceri

Omul de afaceri Viorel Catarama pare mai tanar decat acum zece ani. Acest lucru i se datoreaza sotiei sale, celebrul chirurg estetician Adina Alberts care i-a efectuat mai multe operatii estetice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3271 seconds )