Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care este rolul cearceafului in noaptea nuntii?

Hotnews Hotnews,
 Care este rolul cearceafului in noaptea nuntii?

Cat timp va dura relatia greoaie plictisitoare alaturi de un sagetator?, De unde iti dai seama ca esti urmarit de un spirit?, Cum poti repara casnicia cand scartaie? si Ce inseamna sigur nu vrei sa ma iei de sotie? sunt doar o parte dintre cautarile acestei saptamani, alaturi de cateva raspunsuri din partea redactiei :). continuă pe Hotnews

Scandalul in care este implicat Mircea Basescu a ajuns in presa internationala

Scandalul in care este implicat Mircea Basescu a ajuns in presa internationala. Agentiile de stiri, posturile tv si ziarele straine vuiesc la vestea ca fratele presedintelui Romaniei a fost.

5 motive pentru care este bine sa bem un pahar de vin

Vinul este cunoscut pentru calitatile sale si consumat in cantitati moderate poate contribui la sanatatea organismului nostru. Este recomandat in special vinul rosu pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatatii noastre. Nu este doar un stimulent al conversatiilor si un bun liant social, vinul este un rasfat pentru organism si minte. Consumat in cantitati moderate poate avea efecte benefice asupra sanatatii noastre.

Aversa, o privatizare din care statul a pierdut enorm. Care este legatura dintre Marian Capatina si fabrica de pompe

Privatizarea intreprinderii de pompe Aversa din care statul a pierdut enorm si inca va mai pierde. Privatizarea Aversa a urmat aceeasi cale a privatizarii cu cantec: distrugerea si transformarea societatilor.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

Egipt: Hosni Mubarak s-a ranit la picior dupa ce a cazut in salonul militar in care este incarcerat

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak s-a ranit la un picior dupa ce a cazut in camera spitalului militar unde este incarcerat si ar urma sa fie operat la femur, au anuntat surse medicale citate de AFP. in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )