Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care este stadiul lucrarilor feroviare intre Arad si Simeria si cati kilometri mai sunt de modernizat intre Constanta si Curtici

Hotnews Hotnews,
 Care este stadiul lucrarilor feroviare intre Arad si Simeria si cati kilometri mai sunt de modernizat intre Constanta si Curtici

Pe santierele de doua miliarde de euro ce leaga zona Aradului de Simeria sunt tronsoane unde gradul fizic de executie s-a apropiat de 50%, iar intre Simeria si Sighisoara gradul de executie a sistemelor de semnalizare este de aproximativ 80%, a anuntat CFR Infrastructura. Compania spune ca 565 km dintre cei 850 km dintre Curtici si Constanta sunt modernizati. Pentru Mersul Trenurilor care intra in vigoare in decembrie ar trebui sa se vada o schimbare intre Sighisoara si Simeria, unde viteza medie este acum de 60 kmh si ar trebui sa urce spre 100 kmh. continuă pe Hotnews

Vesti proaste pentru Donald Trump. Care este riscul ca presedintele american sa moara din cauza infectiei cu COVID-19

Vestea extrem de trista de la Casa Alba. Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Informatia a fost transmisa chiar de catre presedinte pe contul sau de Twitter, reteaua sociala preferata de acesta. Donald Trump se afla in categoria de risc Vestea infectarii celor doi soti .

Care este riscul ca Trump sa moara de Covid-19, tinand cont de varsta sa si de faptul ca este usor obez

Principalul expert australian privind pandemia de coronavirus, doctorul Norman Swan cel care are o functie echivalenta cu a americanului Anthony Fauci), a estimat care este probabilitatea ca presedintele SUA sa nu scape cu viata dupa ce s-a infectat cu Sars-Cov-2, potrivit Guardian.

Cum se face masca de fata cu bicarbonat de sodiu. Care este secretul putin stiut de romance

Inceputul toamnei este momentul perfect sa facem bilantul in ceea ce priveste pielea noastra. Dupa luni intregi de soare, vacante la mare sau ore de efort intensiv in sala de forta pentru a arata bine la plaja, primul care sufera este tenul nostru. Nu disperati, insa, caci pentru orice problema exista si o solutie. Una .

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Care este diferenta dintre ecografia 2D, 3D si 4D?

Una dintre cele mai emotionante ocazii pentru viitorii parinti este atunci cand isi vad pentru prima data copilul nenascut la medic, cand mama este supusa unei ecografii. Dar, din pacate, de multe ori imaginile de pe ecran tind sa fie intunecate si greu de descifrat, in special de ochiul neexperimentat.

Care este situatia locurilor in spitalele COVID, in ziua recordului de cazuri? Dimineata se elibereaza locuri, in cateva ore se ocupa din nou. Unii pacienti sunt directionati catre spitale din alte orase

In spitalele COVID-19 din Bucuresti se elibereaza zilnic zeci de paturi - pacientii fie pleaca acasa pentru ca s-au vindecat, fie la cerere, pentru ca isi doresc sa paraseasca spitalul si au acest drept, dupa ce au stat acolo cele 48 de ore obligatorii. in aceeasi zi, in doar cateva ore, locurile ramase libere sunt ocupate de alti pacienti. De asemenea, au fost si cazuri in care pacientii care ajung pentru evaluare la un spital din Bucuresti sunt directionati catre un alt spital din Capitala sau chiar din afara orasului, din lipsa de locuri. Cea mai grava situatie este in sectiile de Terapie Intensiva, unde numarul de locuri este limitat, au explicat reprezentantii celor mai importante doua spitale COVID din Bucuresti - Institutul Matei Bals si Spitalul Victor Babes - pentru HotNews. ro.

Infarctul ii doboara pe romani de la varste tot mai tinere. Care este primul simptom

Potrivit unui sondaj recent Eurostat, Romania este intr-un top al deceselor cauzate de cord, cu 4. 400 de decese, dupa Lituania si Ungaria. Medicii spun ca se observa o scadere a varstei la care romanii fac boli de inima. Cel mai tanar pacient al doctorului Lucian Dorobantu, chirurg cardiovascular, are doar 32 de ani.

Cristoiu, teorie-soc: De ce tipa cei de la USR-PLUS ca au fost fraudati. Care este planul lor

Ion Cristoiu afirma ca acuzatiile USRPLUS de fraudare a alegerilor locale sunt un truc electoral care face parte din campania pentru parlamentare si atrage atentia ca este nevoie de un mecanism legal care sa previna situatii precum scandalul de la Sectorul 1.

PSD: Iata care este singura preocupare a presedintelui Iohannis! Atat s-a putut..

Reprezentantii Partidului Social Democrat au analizat discursul presedintelui Klaus Iohannis in prima zi in care Romania a depasit 2,000 de cazuri de coronavirus si au constatat, cu stupoare, ca subiectele de interes pentru presedinte nu sunt tocmai cele legate de numarul de imbolnaviri sau de pandemia de coronavirus.

Care este cea mai importanta descoperire facuta despre Alzheimer

Oamenii de stiinta au identificat o serie de modificari in expresia genelor care par sa prezica aparitia bolii Alzheimer. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Pennsylvania a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )