Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este termenul de finalizare al pasajului de la Piata Sudului

Antena3 Antena3,
Care este termenul de finalizare al pasajului de la Piata Sudului

Proiectul Pasajul Sudului este finalizat in proportie de circa 70%, conform raportarilor consultantului de management, anunta miercuri Primaria Capitalei, potrivit b365. ro. Domnul Razvan Sava a. continuă pe Antena3

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. Cum au scazut lucrarile la pasaj, intr-o luna, de la 80% la 53% grad de finalizare

Proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018, anunta duminica Primaria Capitalei, intr-un comunicat citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit finalizate pana pe 30 iunie. Din comunicatul Primariei reiese ca lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere - Piata Sudului, finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 2, sunt realizate in prezent in procent de 53,63%. Reamintim ca la inceputul lunii iunie 2016, municipalitatea anuntase ca, la data de 1 iunie, gradul de finalizare al lucrarilor la Pasajul de la Piata Sudului este de 80% si ca proiectul este in grafic pentru termenul limita de finalizare, stabilit la 30 iunie 2016.

O noua amanare: Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Primaria Capitalei, a anuntat duminica printr-un comunicat de presa remis Agerpres si citat de Hotnews ca proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. De asemenea,.

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Lucrarile la Pasajul de la Piata Sudului din Capitala regreseaza. Termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie a fost prelungit de Guvern pana la 31 decembrie 2018.

Cand va fi finalizat Pasajul Piata Sudului din Bucuresti

Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilorla toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie, astfel ca proiectul pentru pasajul.

Actorul Marian Ralea, dat in judecata de vecinii blocului in care locuieste. Care este motivul

Celebrul actor din seria Abracadabra Marian Ralea este in conflic cu vecinii blocului in care locuieste in Brasov,dincauza datoriilor pe care le are la intretinere, potrivit.

The Best Illusion of the Year: Care este cea mai apreciata iluzie optica a anului (VIDEO)

The Best Illusion of the Year este un concurs de iluzie opticace atrage din ce in ce mai multi pasionati. Cei mai multi participanti la eveniment sunt membrii comunitatii Neural.

Salaj: Cod rosu de interventie, declansat dupa ce 16 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. Care este starea lor de sanatate

13 persoane au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident care a avut loc pe DN1H, in apropierea localitatii Vorsolt. in accident au fost implicate o utilitara si un microbuz.

Procesul in scandalul Vatileaks, pe ultima suta de metri. Care este deznodamantului cazului in care Vaticanul a dat in judecata cinci persoane

Procesul in scandalul Vatileaks a ajuns pe ultima suta de metri. Procurorii urmeaza sa prezinte rechizitoriul si sa marcheze astfel debutul pledoariilor in cadrul procesului in care Vaticanul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )