Libnet.ro
UNICEF

23:15

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. Cum au scazut lucrarile la pasaj, intr-o luna, de la 80% la 53% grad de finalizare

Hotnews Hotnews,
 Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. Cum au scazut lucrarile la pasaj, intr-o luna, de la 80% la 53% grad de finalizare

Proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018, anunta duminica Primaria Capitalei, intr-un comunicat citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit finalizate pana pe 30 iunie. Din comunicatul Primariei reiese ca lucrarile de reabilitare a infrastructurii rutiere - Piata Sudului, finantate prin Programul Operational Regional 2007-2013, axa prioritara 2, sunt realizate in prezent in procent de 53,63%. Reamintim ca la inceputul lunii iunie 2016, municipalitatea anuntase ca, la data de 1 iunie, gradul de finalizare al lucrarilor la Pasajul de la Piata Sudului este de 80% si ca proiectul este in grafic pentru termenul limita de finalizare, stabilit la 30 iunie 2016. continuă pe Hotnews

O noua amanare: Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Primaria Capitalei, a anuntat duminica printr-un comunicat de presa remis Agerpres si citat de Hotnews ca proiectul Pasajului de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018. De asemenea,.

Termenul pentru Pasajul de la Piata Sudului a fost prelungit pana la 31 decembrie 2018

Lucrarile la Pasajul de la Piata Sudului din Capitala regreseaza. Termenul de finalizare a lucrarilor la toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie a fost prelungit de Guvern pana la 31 decembrie 2018.

A doua prelungire a termenului de incheiere a lucrarilor de la Arcul de Triumf, pasajul Piata Sudului, Spitalul Victor Gomoiu si Observatorul Astronomic: Obiectivele ar trebui finalizate pana la 30 octombrie

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 30 octombrie termenul de finalizare a lucrarilor facute din fonduri europene la toate obiectivele din Capitala care.

Cand va fi finalizat Pasajul Piata Sudului din Bucuresti

Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrarilorla toate obiectivele din Capitala realizate cu fonduri europene, care ar fi trebuit terminate pana pe 30 iunie, astfel ca proiectul pentru pasajul.

Firea: Arcul de Triumf si Pasajul de la Piata Sudului se vor finaliza pana la 30 octombrie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, joi, ca in cursul saptamanii viitoare va initia o sedinta de lucru privind toate obiectivele de investitii cu finantare europeana care si-au depasit termenele de finalizare, informeaza Agerpres.

Fenomen climatic fara precedent, descoperit de oamenii de stiinta: Consecinta ar fi dispartia celor patru anotimpuri asa cum au fost cunoscute pana acum (VIDEO)

Oamenii de stiinta au descoperit un fenomen fara precedent care ar putea insemna sfarsitul celor patru anotimpuri in felul in care le cunosteam pana acum. Este vorba despre faptul c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )