Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care au fost cele mai urmarite competitii sportive de la Jocurile Olimpice, la TVR

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai urmarite competitii sportive de la Jocurile Olimpice, la TVR

Competitiile de gimnastica din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio au fost cele mai urmarite de catre romani, peste 880. 000 de telespectatori din toata tara urmarind la TVR evolutia Catalinei Ponor. continuă pe Adevărul

Tinder a anuntat care au fost cei mai populari atleti de la Rio

La Jocurile Olimpice de la Rio, Tinder a fost una dintre cele mai utilizate aplicatii. Odata cu debutul Jocurilor Olimpice de la Rio, Tinder a anuntat o crestere impresionanta a traficului in jurul Satului Olimpic. Avand in vedere acest lucru, probabil ca nu ar trebui sa ne mire faptul ca oficialii companiei au decis sa [].

Bijuteriile turistice ale Europei: Care sunt cele mai frumoase plaje ale batranului continent (VIDEO, FOTO)

Din Grecia si pana in Portugalia, Europa este ticsita de plaje de vis. Si pentru ca privitul nu costa, pregatiti-va de o vacanta virtuala! Pornim impreuna intr-o calatorie prin.

TOP cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi la pensie

Unde in lume ai vrea sa traiesti dupa ce iesi la pensie? Cele mai bune locuri din lume in care sa te retragi dupa ani de munca au fost dezvaluite intr-o analiza a ghidului Live and Invest Overseas, potrivit Marketwatch. com , in functie de.

Top 10 cele mai importane batalii purtate de romani. Cine a fost primul european care a infrant Imperiul Otoman

Cele mai importante victorii izbutite de domnitorii romani au fost impotriva turcilor, Stefan cel Mare, Vlad Tepes sau Mihai Viteazul reusind sa-i infranga pe otomani. Exista insa si alte batalii deosebit de importante in istoria poporului roman.

Cele mai bune telefoane din 2016, inainte de lansarea iPhone 7

Avand in vedere ca lansarea noului iPhone 7 se apropie, vom enumera cateva dintre cele mai bune telefoane mobile din 2016. Anul 2016 a fost unul foarte interesant pentru cei care au urmarit evenimentele de pe piata telefoanelor mobile. Samsung a inceput sa acordeo importanta din ce in ce mai mare modelelor Edge, lansand primul [].

Cele mai simple prajiturele cu pere si firimituri

O reteta speciala, perfecta pentru mesele la care toti cei dragi iti sunt alaturi. invata pas cu pas cum sa prepari cele mai simple prajiturele cu pere si firimituri! Poti prepara prajitura cu orice alte fructe preferi: piersici, nectarine sau chiar mere dulci. Tine toate ingredientele, pentru aluat, la temperatura camerei inainte de a incepe sa framanti. Pune aluatul la dospit, acoperit, intr-un loc cald.

FOTO Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai misterioase carti din lume, va fi reprodus in Spania

Manuscrisul lui Voynich, una dintre cele mai enigmatice carti din lume, va fi reprodusa in tara lui Cervantes. Tiparita pe un pergament medieval, intr-o limba pe care marii criptografi nu au putut niciodata sa o descifreze, cartea este rareori scoasa din seiful bibliotecii Universitatii Yale din Statele Unite. Totusi, o editura spaniola a obtinut drepturile de a o publica, scrie Le Point, citat de news. ro.

Cele mai frumoase destinatii recomandate de ghidul de calatorii Conde Nast Traveler pentru luna septembrie

Pentru cei care nu vor sa renunte inca la ideea de vacanta, Conde Nast Traveler a facut o lista cu cele mai frumoase destinatii de vacanta, recomandate pentru luna septembrie. Odata ce elevii si studentii se intorc la scoala, totul capata o liniste de poveste, invaluita intr-o atmosfera ce ofera maxim de relaxare.

Ce se intampla cu manuscrisul Voynich, una dintre cele mai misterioase scrieri din lume

Una din cele mai enigmatice carti din lume va fi reprodusa in Spania: manuscrisul Voynich, scris pe un pergament medieval intr-o limba pe care nici cei mai mari criptografi nu au reusit sa o.

Juriul a decis: film romanesc, printre cele mai bune din acest secol

Calitatea cinematografiei romanesti este inca o data recunoscuta pe plan international. De cativa ani de zile, criticii de film din toate tarile au observat cum filmele regizate de romani incep sa adune premii la unele dintre cele mai importante festivaluri internationale. Productii precum Moartea domnului Lazarescu, Dupa dealuri, Eu cand vreau sa fluier, fluier sau [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )