Libnet.ro
UNICEF

10:46

Care va fi impactul trecerii la IFRS pentru companiile listate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care va fi impactul trecerii la IFRS pentru companiile listate

Societatile listate trebuie sa intocmeasca, incepand cu exercitiul financiar 2012, situatii financiare individuale in conformitate cu standardele internationale de raportare financiara IFRS), potrivit prevederilor Ordinului 881/2012 al Ministerului. continuă pe Wall-Street Ro

Georgescu: Trebuie calculat impactul cresterii indemnizatiilor pentru mame, s-ar putea gasi bani.

Finantele vor face impreuna cu Ministerul Muncii o simulare pentru a determina efortul bugetar necesar majorarii indemnizatiilor pentru mame la 85% din salariu, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Georgescu, care nu a exclus o astfel de masura chiar in ultimele luni ale acestui an, potrivit Mediafax. Exista o optiune in acest sens al majorarii indemnizatiilor - n. r. Trebuie sa facem calculele cu cei de la Ministerul Muncii si s-ar pugtea sa se gaseasca fonduri pentru marirea .

Dieta dupa varsta de 50 de ani: Care sunt mineralele esentiale pentru seniori.

Dupa varsta de 50 de ani, vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare va ajuta sa va mentineti vigoarea si energia si chiar sa traiti mai mult. Alegerile alimentare si obiceiurile culinare ale varstnicilor sunt foarte importante deoarece pot sa influenteze calitatea si durata vietii. Seniorii trebuie sa manance mai putin, dar mai bine pentru a preveni carentele de minerale si vitamine, elemente esentiale in pastrarea starii de sanatate. Din cauza schimbarilor fiziologice care au loc in .

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )