Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care va fi salariul minim in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Antena3 Antena3,
Care va fi salariul minim in 2020. Anuntul oficial al Guvernului

Incertitudinea legata de investirea unui nou Guvern pe final de an lasa in aer chestiunea majorarii salariului minim brut pe tara in 2020. Conform unui raspuns obtinut de avocatnet. ro de la Ministerul. continuă pe Antena3

MARIUS BUDAI: Punem in transparenta o HG prin care salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat ca va pune in transparenta, incepand de miercuri, o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie sa fie majorat cu 100 de lei.

Budai: Salariul minim va fi majorat in 2020. Am discutat cu doamna Dancila si cu domnul Teodorovici

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai.

Guvernul majoreaza salariul minim pe economie cu 100 de lei, anunta ministrul demis al Muncii

Executivul va pune de miercuri in transparenta o Hotarare de guvern prin care salariul minim pe economie va fi majorat cu 100 de lei, a anuntat, marti, ministrul demis al Muncii, Marius Budai. Vor sa.

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Guvernul demis anunta ca salariul minim va fi majorat cu 100 de lei

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai a anuntat, marti, ca Executivul Dancila decide majorarea salariului minim cu 100 de lei. Vor sa desfiinteze salariul minim noul guvern - n. r. ), adica sa ne.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Guvernul demis vrea sa creasca salariul minim pe anul 2020. Calcule la net si la brut

Firmele si alti angajatori ar urma sa suporte costuri mai mari cu salariile minime din anul 2020, pentru ca guvernul demis Dancila spune ca intentioneaza majorarea remuneratiei minime, din nou.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )