Libnet.ro
UNICEF

23:30

Care sunt cei mai bogati sportivi din lume. Topul este dominat de americani

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai bogati sportivi din lume. Topul este dominat de americani

Fotbalul si Formula 1 produc cel mai bine platiti sportivi din lume. Cand vine vorba despre nationalitati, americanii au cei mai multi. Printre cei mai bogati sportivi s-au strecurat si luptatori de MMA sau jucatori de golf. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

Millennials, pregatiti sa preia roluri de conducere. Care sunt cei mai vanati candidati in 2018

25% dintre Millennials se indreapta catre functii de conducere, iar tinerii din generatia Z incep sa intre pe piata muncii. Cu o pondere atat de mare de nativi digitali in campul muncii, angajatorii au inteles ca trebuie sa se adapteze noului context.

FOTO Cine a fabricat cei mai mici bani din lume. Bancnotele cat un timbru

O bancnota romaneasca este catalogata oficial drept cea mai mica din lume. Mai exista insa o bancnota din Maroc care adera la acest statut, dar n-a fost omologata de Cartea Recordurilor, asa cum s-a intamplat in cazul banilor din hartie romanesti.

Pericolele nestiute din propriile locuinte: Romanii sunt cei mai expusi din UE la gazul radioactiv radon

Romania are cele mai mari valori din Europa prin expunerea la radon, un gaz radioactiv ce se poate acumula in locuinte, arata datele statistice prezentate de Comisia Europeana. Medicii arata ca radonul este a.

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

Moment istoric in fotbal: Cel mai bogat om din lume este implicat

Compania Amazon, detinuta de cel mai bogat om din lume Jeff Bezos, a achizitional 2 pachete ramase din drepturile de televizare a meciurilor din Premier League. Acesta este pentru prima data in istoria.

Faze tari: Regimul Infinit, jocul in care il ajuti pe Iliescu sa fuga de Moarte; Calatoria in timp este reala: cercetatorii au creat deja o masina a timpului; Cea mai rapida drona din lume ar putea fi cosmarul Americii

26 de doze de antivenin dupa ce a fost muscat de un sarpe decapitat Un barbat din statul american Texas a avut nevoie de douazeci si sase de doze de antivenin dupa ce a fost muscat de capul taiat al unui sarpe cu. In urma cu 7. 000 de ani, cromozomul Y, ce se gaseste doar la barbati, a fost pe punctul sa dispara. Motivul a fost descoperit acum Barbatii mostenesc cromozonul Y de la tati, dar un nou studiu sugereaza ca.

Cea mai dura dieta din lume. Un oras intreg a invins obezitatea

Un orasel danez pare sa fi gasit solutia pentru a combate fenomenul obezitatii la copii. Omul-cheie din spatele reusitei este un medic pediatru pe nume Jens Christian Holm. Metoda daneza de slabit, care pres.

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Acesta este orasul cu cel mai poluat aer din lume. Ce fac oamenii si cum s-a ajuns in aceasta situatie

Kanpur este o localitate cu 3 milioane de locuitori din nordul Indiei, unde poluarea trimite la spital un numar tot mai mare de persoane cu maladii pulmonare cronice si cancere, avand trista faima de a fi orasul cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )