Libnet.ro
UNICEF

15:00

Care sunt cele mai periculoase diete

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai periculoase diete

Dietele care interzic glucidele si recomanda un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru ca pot provoca disfunctii endocrine si afectiuni renale, sustin nutritionistii. Iata dezavantajele celor mai in voga cure de slabire. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului.

Care sunt cele mai mari greseli pe care le fac parintii in primii ani de viata ai bebelusului? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

Romania are, in continuare, cea mai mare rata a mortalitatii infantile din Uniunea Europeana. Tara noastra e pe primul loc in Europa la numarul de cezariene. Alaptarea exclusiva se face rarisim. in aceste conditii, vorbim la Adevarul Live cu doua asistente medicale care sunt si educatori perinatali in cadrul Asociatiei Samas, despre nevoile bebelusilor inca dinainte sa vina pe lume pentru a fi feriti de boli.

Cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului

Functia hepatica joaca un rol esential in buna functionare a sistemului digestiv, stimuland arderea grasimilor si prevenind balonarea si constipatia. Iata care sunt cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului!.

FOTO. Cine sunt cele mai inteligente VEDETE din lumea filmului

Punctul comun intre Shakira, Ashton Kutcher, Emma Watson si David Duchovny este faptul ca IQ-ul fiecaruia este peste 130, superior mediei stabilita la 100, nivelul IQ-ului fiind calculat prin teste specifice).

Cele mai tai bancuri despre fotbal si microbisti. Ce zice Sfantul Petru cand echipa Romaniei ajunge la Poarta Raiului

Sportul cu balonul rotund este sursa a nenumarate bancuri si glume, starnid amuzamentul atat microbistilor cat si celor care nu sunt pasionati de fotbal. Avand in vederea ca in aceasta perioada se desfasoara Campionatul European, Adevarul va prezinta cele mai tari 10 bancuri despre fotbal si microbisti.

Cele mai tari bancuri despre fotbal si microbisti. Ce zice Sfantul Petru cand echipa Romaniei ajunge la Poarta Raiului

Sportul cu balonul rotund este sursa a nenumarate bancuri si glume, starnid amuzamentul atat microbistilor cat si celor care nu sunt pasionati de fotbal. Avand in vederea ca in aceasta perioada se desfasoara Campionatul European, Adevarul va prezinta cele mai tari 10 bancuri despre fotbal si microbisti.

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au.

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )