Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO. Cine sunt cele mai inteligente VEDETE din lumea filmului

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cine sunt cele mai inteligente VEDETE din lumea filmului

Punctul comun intre Shakira, Ashton Kutcher, Emma Watson si David Duchovny este faptul ca IQ-ul fiecaruia este peste 130, superior mediei stabilita la 100, nivelul IQ-ului fiind calculat prin teste specifice). continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului.

Care sunt cele mai periculoase diete

Dietele care interzic glucidele si recomanda un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru ca pot provoca disfunctii endocrine si afectiuni renale, sustin nutritionistii. Iata dezavantajele celor mai in voga cure de slabire.

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Predictii pentru ultimul episod din Game of Thrones: cine are cele mai mari sanse sa moara in incheierea sezonului sase FOTO

Numele personajelor cu cele mai mari sanse de a muri in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones au fost dezvaluite intr-o analiza marca The Hollywood Reporter.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referundumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referendumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

EURO 2016: Islanda - Anglia, scor 2-1. Nordicii, una dintre cele mai mari surprize din campionatul european

Meciul dintre nationalele Islandei si Angliei s-a terminat cu scorul de 2-1. Partida a debutat in forta, cu un gol inscris de englezul Rooney in minutul 4. Cu toate acestea, islandezii nu s-au.

Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

Monica Tatoiu este o pensionara fericita. Aceasta se lauda cu o pensie considerabila care o ajuta sa-si indeplineasca toate poftele. Cu toate astea, ea spune ca nu arunca cu banii si este destul de.

Top 10 cele mai frumoase plaje din Europa. Unde ne bronzam vara aceasta in decoruri de poveste

Un specialist in turism a alcatuit, pentru Adevarul, un top 10 al celor mai frumoase plaje din Europa, cu recomadari de calatorie in fiecare dintre zone.

Cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului

Functia hepatica joaca un rol esential in buna functionare a sistemului digestiv, stimuland arderea grasimilor si prevenind balonarea si constipatia. Iata care sunt cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului!.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )