Libnet.ro
UNICEF

21:30

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Antena3 Antena3,
Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai frumoase plaje din Europa. Unde ne bronzam vara aceasta in decoruri de poveste

Un specialist in turism a alcatuit, pentru Adevarul, un top 10 al celor mai frumoase plaje din Europa, cu recomadari de calatorie in fiecare dintre zone.

Top 9 cele mai tari recorduri de la EURO 2016

Au trecut ca vantul si ca gandul doua saptamani de fotbal de la EURO 2016. La capatul fazei grupelor am gasit niste statistici interesante de evidentiat.

O mama, surprinsa de modul in care sotul sau se poarta cu fiul lor. Imaginile au devenit virale pe internet (VIDEO)

O femeie sceptica in ceea ce priveste grija pe care o are un tata pentru copilul lui a decis sa monteze o camera de supraveghere ascunca in casa pentru a urmari modul in care sotul sau se.

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului.

Care sunt cele mai periculoase diete

Dietele care interzic glucidele si recomanda un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru ca pot provoca disfunctii endocrine si afectiuni renale, sustin nutritionistii. Iata dezavantajele celor mai in voga cure de slabire.

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului

Functia hepatica joaca un rol esential in buna functionare a sistemului digestiv, stimuland arderea grasimilor si prevenind balonarea si constipatia. Iata care sunt cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului!.

Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Grecia, Italia si Spania au inregistrat, vineri, cele mai mari scaderi din Europa, in urma referendumului desfasurat in ziua precedenta in Marea Britanie, cand aceasta tara a decis sa iasa din Uniunea Europeana.

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Predictii pentru ultimul episod din Game of Thrones: cine are cele mai mari sanse sa moara in incheierea sezonului sase FOTO

Numele personajelor cu cele mai mari sanse de a muri in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones au fost dezvaluite intr-o analiza marca The Hollywood Reporter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )