Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care sunt cele mai simple trei tehnici de reducere a stresului

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai simple trei tehnici de reducere a stresului

De cele mai multe ori, oamenii isi saboteaza singuri fericirea. Fie ca nu traiesc in prezent sau nu constientizeaza adevaratele probleme existentiale, de multe ori ajung sa se confrunte cu un nivel crescut al stresului sau chiar depresie. continuă pe Adevărul

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

Adevarurile ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari calitati, in functie de zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, care sunt calitatile fiecarei zodii. Berbecul - nativii acestei zodii actioneaza rapid.

Care sunt cele mai inteligente animale de pe planeta

Porcii si ciorile intra in categoaria celor mai inteligente necuvantatoare de pe planeta. Cercetatorii care au studiat porcii au aflat ca aceste animale au capacitatea a-si aminti, ca pot rezolva cu usurinta labirinturile si pot intelege un limbaj simplu.

ANALIZA - Start in Primera Division, Bundesliga si Serie A: Cum s-au miscat pe piata transferurilor cele mai puternice echipe din aceste campionate

Trei dintre cele mai importante campionate din Europa isi au debutul in acest weekend. Echipele din campionatele Spaniei, Germaniei si Italiei au avut o vara plina de transferuri si sunt pregatite sa inceapa un nou sezon. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celor mai importante mutari din Primera Division, Bundesliga si Serie A.

Patru generatii intr-o fotografie. Teo le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Teo profita de vacanta de vara si isi dedica timpul familiei. Chiar adca ea este o eprsoana cunsocuta de toata tara, putini sunt cei care le cunosc pe cele mai importante femei din viata sa. Teo.

Riscurile la care sunt supusi cei care locuiesc in apartamente foarte mici. Specialistii trag un semnal de alarma

Inghesuiala locativa e una dintre problemele cele mai dramatice cu care se confrunta romanii, in acest context peste o treime 34%) dintre locatarii adulti din mediul urban au stari de nervozitate.

Sarah Chang, una dintre cele mai bune violoniste din lume, vine la Constanta. Fie ca-ti place Bach sau Lady Gaga, muzica este coloana sonora a vietii

Una dintre cele mai cunoscute violoniste din lume, Sarah Chang, va sustine doua spectacole in Piata Ovidius din Constanta, in serile de 26 si 27 august 2017.

S-a decis: Se mai dau trei zile libere pentru romani

Parlamentarii au adoptat o serie de legi potrivit carora s-a stabilit o noua sarbatoare nationala , trei zile nationale noi , dar si Ziua Olteniei. Cincinci dintre cele 195 de acte normative din prima sesiune.

FOTO+VIDEO. Barcelona sub teroare. Cum arata cei patru atacatori care sunt inca in libertate. Cel mai mic are 17 ani si cel mai mare, 24 ani. Tot ce stim despre reteaua terorista din care faceau parte

Politia a facut publice identitatile celor patrau fugari, implicati in reteaua terorista care a pus la cale atacul de la Barcelona. Ei sunt: Moussa Oukabir, Mohamed Hychami, Younes Abouyaaqoub cei trei locuiesc in Ripoll) si Said Aallaa, din Ribes de Freser. Ei au 17, 18, 22 si 24 de ani si au origini marocane, conform La Vanguardia, care citeaza un document intern al Politiei.

Cele mai ieftine destinatii in care sa iti faci o vacanta: 4 dintre ele sunt tari exotice

Sa calatoresti astazi este mai ieftin ca nicioadata, chiar si in unele tari exotice. Un studiu arata unde poti sa stai cel mai mult in vacanta, chiar si mai bine de o luna, cu 550 de euro, iar pe primul loc se afla o destinatie deosebita din Asia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )