Libnet.ro
UNICEF

11:01

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai mari angajatori din Romania? In ce orase sunt cele mai multe joburi disponibile?

Angajatorii din Romania au scos la concurs peste 220. 000 de persoane in primele sase luni din 2017, cu peste 35% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2016, se arata intr-un studiu eJobs. Cele mai multe joburi disponibile au fost in vanzari,.

Care sunt cele mai proruse partide europene si cum sunt cele din Romania

In Bulgaria, Grecia sau Ungaria sistemul de partide inclina spre pozitii antioccidentale, in timp ce in Romania, Estonia, Germania sau Olanda deschiderea spre astfel de valori este mult mai mica, arata un studiu al European Council on Foreign Relations.

Top 15 tari din intreaga lume unde oamenii sunt cei mai sanatosi. Pe ce loc se afla Romania

In indexul celor mai sanatoase tari din lume in 2017, realizat de Bloomberg , Romania nu s-a clasat nici macar in top 50. Fiecare tara din index a fost clasificata pe baza unor variabile precum: speranta de viata, cauzele de deces si riscurile pentru.

O romanca face greva foamei la Bucuresti, pentru a-si salva fiicele care sunt in pericol in Fasia Gaza

O mama face greva foamei de cinci zile, in centrul vechi al Bucurestiului, pentru a cere urgentarea repatrierii celor trei fiice ale ei din Fasia Gaza, aflata sub controlul Israelului.

Care sunt divergentele dintre UE si Marea Britanie. Peste 200.000 de romani sunt vizati direct

In Marea Britanie, cu peste 230. 000 de persoane, romanii sunt a treia comunitate, ca nationalitate. Echipele de negociatori ai Uniunii Europene si Marii Britanii nu au ajuns la o pozitie comuna.

Pentru prima data in ultimii ani, romanii prefera sa munceasca in tara. Care sunt orasele unde vor sa se mute?

Majoritatea romanilor care se gandesc sa se mute spun ca ar prefera sa ramana in tara decat sa emigreze, o schimbare de paradigma spre deosebire de anii precedenti, arata un raport realizat de Banca Mondiala. Dintre cei care vor sa ramana in tara, cei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )