Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care sunt hibele din noua varianta a legilor Justitiei. Riscul cel mare: politizarea Inspectiei Judiciare

Adevărul Adevărul,
Care sunt hibele din noua varianta a legilor Justitiei. Riscul cel mare: politizarea Inspectiei Judiciare

Presedintele a fost pastrat in circuitul de numire a procurorilor- sefi, insa nu mai are atributii in revocarea acestora. De asemenea, PSD sustine ca Inspectia Judiciara va fi organism independent, insa ar putea fi politizat. continuă pe Adevărul

USR cere retragerea din Parlament a proiectului de modificare a legilor justitiei

Uniunea Salvati Romania se opune introducerii in procedura de urgenta a proiectului de modificare a legilor justitiei in Parlament, iar Ionut Mosteanu a propus din partea USR, in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor, ca legile justitiei sa nu intre in procedura de urgenta.

PSD-ALDE schimba iar proiectul Legilor Justitiei. Cum se va face numirea procurorilor-sefi

Proiectul de modificare a Legilor Justitiei a fost depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor, iar alesii vor ca acesta sa ajunga la vot in plen pe 21 noiembrie. Parlamentarii coalitiei PSD-ALDE au.

Tariceanu: Vom face uz de toate mijloacele constitutionale pentru ca Romania sa redevina un stat de drept, inclusiv prin adoptarea in aceasta sesiune parlamentara a legilor Justitiei.

Propunerile coalitiei parlamentare pentru modificari de substanta la legile Justitiei, care vor duce la o Justitie independenta de politic si la o mai mare responsabilizare a magistratilor, genereaza un tip de razboi intalnit de regula in regimurile dictatoriale, sustine Calin Popescu Tariceanu intr-o postare pe pagina sa de Facebook, conform HotNews.

Tariceanu: Vom face uz de toate mijloacele constitutionale pentru ca Romania sa redevina un stat de drept, inclusiv prin adoptarea in aceasta sesiune parlamentara a legilor Justitiei.

Propunerile coalitiei parlamentare pentru modificari de substanta la legile Justitiei, care vor duce la o Justitie independenta de politic si la o mai mare responsabilizare a magistratilor, genereaza un tip de razboi intalnit de regula in regimurile dictatoriale, sustine Calin Popescu Tariceanu intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Initiativa PNL prin care functionarii publici trimisi in judecata pentru coruptie nu mai sunt suspendati din functie, la vot final in Senat

Initiativa legislativa, depusa la inceputul anului de senatorii PNL Raducu Filipescu si Mircea Cazan, prin care functionarii publici sa nu mai fie suspendati din functie daca sunt trimisi in judecata pentru infractiuni de coruptie si de serviciu, infractiuni care impiedica infaptuirea justitiei, infractiuni de fals si infractiuni contra umanitatii, contra statului sau contra autoritatii se afla luni pe ordinea de zi a Senatului pentru vot final, relateaza News. ro.

Clasamentul celor mai norocoase zodii! Care sunt cele care au tras lozul cel mare!

Fiecare zodie este norocoasa intr-o masura mai mare sau mai mica. De aceea, ne-am gandit sa iti spunem cum arata clasamentul zodiilor, in functie de cat de norocoase sunt. In cercurile astrologice se crede ca.

Initiativa prin care functionarii publici trimisi in judecata nu mai sunt suspendati din functie, adoptata de Senat

Senatul a adoptat luni, cu 73 de voturi pentru si 36 de voturi impotriva o initiativa legislativa depusa de UDMR care prevede ca functionarii publici trimisi in judecata pentru fapte de coruptie sa nu mai fie suspendati din functie, precum si ca cei suspendati sa fie repusi in functie in termen de 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii.

Codul galben de vreme rea a fost prelungit pana marti la ora 12.00. Care sunt judetele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit codul galben de vreme rea pana marti la ora 12. 00, pentru majoritatea regiunilor tarii. De asemenea, este in vigoare si un cod portocaliu de ninsori, valabil in judetele din nordul, centrul si vestul tarii, pana la ora 18.

Utile: Care sunt cele mai mari temeri masculine; Anxietatea: Cum arata realitatea cand ne gandim la lucrurile pe care vrem sa le facem, dar nu mai putem; Cum sa nu dormi niciodata. Pozitii de somn care iti distrug sanatatea

Cum recunosti infectiile dentare. Exista foarte multe simptome in. Cum calmezi durerea de burta prin metode naturale. Durerile de burta nu sunt.

Cei mai fericiti angajati. Care este institutia din Romania care ofera cele mai MARI salarii

Daca in urma cu ceva timp sectorul privat era recunoscut pentru salariile avantajoase oferite, iata ca lucrurile s-au schimbat. Sectorul public a devenit din ce in ce mai atractiv. Daca se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )