Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor. Raspunsul inedit al unui preot

Antena3 Antena3,
Cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor. Raspunsul inedit al unui preot

Care este cel mai mare pacat pe care il fac femeile in timpul unei partide de amor? Un pastor din SUA sustine ca rostirea numelui lui Dumnezeu in timpul actului sexual este o blasfemie si numele. continuă pe Antena3

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

Cel mai mare fond suveran din lume a depasit 1000 de miliarde de dolari

Fondul suveran al Norvegiei, cel mai mare din lume, a totalizat azi pentru prima data 1000 de miliarde de dolari, pe masura ce pietele bursiere globale in plina expansiune si euro in crestere au ridicat valoarea activelor sale, potrivit Business Insider.

Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume!. Cu ce s-a intors acesta

O poveste veche spune ca Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume! ingerul a mers.

Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe Pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume!. Cu ce s-a intors acesta

O poveste veche spune ca Dumnezeu i-a cerut unuia din ingerii Sai: Mergi pe pamant si adu-mi lucrul cel mai scump pe care-l vei gasi in lume! ingerul a mers.

Londra ramane cel mai mare centru financiar al lumii

Londra isi pastreaza primul loc in clasamentul centrelor financiare din lume, in pofida incertitudinilor generate de iesirea Marii Britanii din UE Brexit), potrivit celui mai recent indice al centrelor financiare globale publicat ieri de Z/Yen si Institutul de Dezvoltare din China.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

Topul salariilor: Unde se regaseste cel mai mare castig salarial mediu net

La nivel teritorial, numai in Bucuresti, Cluj, Ilfov, Sibiu, Timis si Brasov castigurile salariale nete depaseau, in iunie 2017, media nationala de 2. 380 de lei lunar, reiese din seriile de dat.

Cel mai INFLUENT bugetar din Moldova si-a insurat fiul! Uite ce nunta OPULENTA a facut! (FOTO)

Bugetarul cu cel mai mare salariu din Iasi, Ioan Nani, director general la Antibiotice SA, si-a insurat fiul, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras. Ioan Nani, una dintre cei mai influente.

Deficitul comercial de aproape 7 miliarde euro in sapte luni, cu 33,1% mai mare decat in perioada similara a anului trecut

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) in perioada 1 ianuarie 31 iulie a fost de 6824,1 milioane euro, mai mare cu 1700,6 milioane euro decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, a informat Institutul National de Statistica. Potrivit acestuia, in iulie, exporturile FOB au fost de 5224,5 milioane euro, importurile CIF au fost de 6211,3 milioane euro, rezultand un deficit de 986,8 milioane euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )