Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai tare Aquapark din Europa de Est va fi facut intr-un oras din Romania

Antena3 Antena3,
Cel mai tare Aquapark din Europa de Est va fi facut intr-un oras din Romania

Dupa mai multe proiecte neconcretizate, municipalitatea Timisoara s-a hotarat sa faca cel mai tare aquapark din Europa de Est. Dam drumul studiului de fezabilitate pentru Aquaparcul. continuă pe Antena3

Cel mai INFLUENT bugetar din Moldova si-a insurat fiul! Uite ce nunta OPULENTA a facut! (FOTO)

Bugetarul cu cel mai mare salariu din Iasi, Ioan Nani, director general la Antibiotice SA, si-a insurat fiul, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din oras. Ioan Nani, una dintre cei mai influente.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

Conpet, cel mai rentabil emitent din BET, dupa ce statul i-a cerut dividende suplimentare

Odata cu informatia aparuta luni, 11 septembrie, conform careia, la solicitarea Ministerului Energiei, compania Conpet COTE) va convoca, in cel mai scurt timp, Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in vederea distribuirii unor dividende suplimentare in valoare de 85 milioane de lei, actiunile transportatorului de produse petroliere au devenit titlurile cu cea mai mare rentabilitate din indicele BET, cotatia societatii avand o apreciere de 3,91% in raport cu moneda euro, in intervalul 4-11 septembrie.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

The Huffington Post: Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa

Patti Morrow, scriitoare, blogger, fotograf, a descris intr-un articol publicat de site-ul The Huffington Post atuurile Romaniei in materie de turism: incantatoare piete de oras care dateaza din timpuri medievale, dealuri cu pante cat vezi cu ochii,.

Mesajul emotionant al Nicoletei Luciu catre fiii ei. El este cel mai galagios copil din lume

Nicoleta Luciu este o femeie din cale afara de fericita de fericita si este dedicata celor patru copii ai sai. Cu ocazia aniversarii fiului cel mare, Zolt Jr. , Nicoleta Luciu a postat un mesaj.

Tibi Useriu, fortat sa abandoneze cel mai dur ultramaraton din Europa. Ce l-a oprit din drum pe sportivul roman

Tibi Useriu, romanul care a reusit performanta istorica de a castiga de doua ori consecutiv 6633 Arctic Ultra, a fost nevoit sa abandoneze competitia Tor Des Geants, care a debutat duminica, in Alpii Italieni. inainte de a abandona, romanul a reusit sa parcurga 81 de kilometri din distanta totala.

O jurnalista americana explica de ce Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa: ce a impresionat-0

Patti Morrow, o apreciata scriitoare, blogger si fotografa, evidentiaza intr-un articol publicat de site-ul publicatiei americane The Huffington Post de ce Romania ar putea fi considerata cea mai frumoasa tara din Europa, precizand ca frumusetea naturala si diversitatea culturala din tara noastra sunt de-a dreptul surprinzatoare.

Asociatia Bucuresti fara ei a lansat concursul Cel mai mare sobolan

Asociatia Bucuresti fara ei, care strange semnaturi pentru organizarea unui referendum de demitere a primarilor din Bucuresti, a lansat concursul Cel mai mare sobolan din Bucuresti. Concursul este o ironie la adresa Gabrielei Firea, dupa ce Primaria Capitalei a organizat concursul Cea mai frumoasa fatada, in contextul in care Bucurestiul este invadat de sobolani.

Marea Neagra, desemnata drept cea mai poluata din Europa. La ce risc sunt supusi romanii

Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Statele Unite privind calitatea apei Marii Negre, arata ca e cea mai poluata din Europa, iar aici poluarea cu plastic este de doua ori superioara altor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )