Libnet.ro
UNICEF

20:31

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Antena3 Antena3,
Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi. continuă pe Antena3

Cine este medicul cu 400.000 de euro la ciorap. Nefrologul Adrian Covic, unul dintre cei mai bogati doctori din tara

Unul dintre cei mai cunoscuti medici romani pe plan international, nefrologul Adrian Covic, de la Iasi, a ajuns in vizorul autoritatilor dupa ce ANI a descoperit ca are o avere de 400. 000 de euro pe care nu o poate justifica.

Medicul cu 400.000 de euro la ciorap. Nefrologul Adrian Covic este unul dintre cei mai bogati doctori din tara

Unul dintre cei mai cunoscuti medici romani pe plan international, nefrologul Adrian Covic, de la Iasi, a ajuns in vizorul autoritatilor dupa ce ANI a descoperit ca are o avere de 400. 000 de euro pe care nu o poate justifica.

Orasele cu cei mai multi miliardari. Cine sunt cei mai bogati oameni din lume

Cei mai multi miliardari din lume traiesc in Londra, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu comandat anual de publicatia The Sunday Times, citat de Mediafax.

FOTO Cei mai bogati banateni, fratii Cristescu, doneaza Primariei Timisoara o cladire de 100.000 de euro

Cei mai bogati banateni, oamenii de afaceri Emil si Marius Cristescu, renunta la o cladire pe care o detin in Calea Aradului, in favoarea Primariei Timisoara. Potrivit lui Emil Cristescu, cladirea valoreaza pana in 100. 000 de euro. Viceprimarul Traian Stoia sustine, insa, ca valoarea imobilului poate ajunge si la 200-250. 000 de euro.

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu.

STUDIU: Londra, orasul in care traiesc cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9.

Netopia mobilPay a procesat cu 40% mai multe tranzactii in T1

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online cu cardul din Romania, a procesat in primul trimestru al anului 810. 000 tranzactii, cu circa 40% mai multe decat in primul trimestru al lui 2013.

Om de afaceri care s-a aflat in topul celor mai bogati romani, in arestul politiei

Omul de afaceri Marius Benegui, care a fost inclus in urma cu mai multi ani in topul celor mai bogati romani realizat de o revista de specialitate, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore.

Julio Iglesias, cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor

Julio Iglesias, unul dintre cei mai apreciati artisti la nivel mondial, a primit din partea Sony Music premiul special Cel mai de succes artist latin al tuturor timpurilor, in cadrul unei conferinte organizate la Hotelul Dorchester, din Londra. Acesta urmeaza sa concerte in Romania, in luna iulie.

Afacerile Cemacon au crescut cu 7% in T1, un ritm de peste 11 ori mai scazut fata de anul precedent

Afacerile Cemacon SA CEON), unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania, au crescut cu numai 7% in prima parte a anului, valoare de 11 ori mai mica fata de evolutia consemnata anul trecut cand compania raporta cresteri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )