Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carmen Dan, bilant pe Facebook: in ultimii ani, valorile infractionalitatii, la nivel national, au scazut

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, bilant pe Facebook: in ultimii ani, valorile infractionalitatii, la nivel national, au scazut

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a prezentat, miercuri, pe Facebook, un bilant al mandatului sau la sefia MAI, precizand ca in ultimii ani valorile infractionalitatii, la nivel national, au scazut, iar balanta dintre intrarile si iesirile de personal din sistem a fost pozitiva, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Carmen Dan l-a felicitat pe noul ministru de Interne si si-a facut bilantul pe Facebook

Carmen Dan i-a transmis, miercuri seara, felicitari noului ministru de Interne, dupa ce acesta a depus juramantul. De asemenea, Dan a prezentat un bilant al celor mai importante acte normative initiate pe vremea cand era ministru.

Probleme de sanatate pentru Carmen Dan. Anuntul a fost facut de un om important din PSD

Carmen Dan are probleme de sanatate! Nicolae Moga, cel care a fost numit oficial, in cursul zilei de ieri, sef la Interne, a dezvaluit totul. Ce a spus cel care i-a luat locul acesteia la conducerea MAI? Nicolae Moga, dezvaluiri despre starea de sanatatea a lui Carmen Dan Nicolae Moga, noul ministru al Internelor, a .

CARMEN DAN: il felicit pe noul ministru de Interne

Fostul ministru al Afacerilor Interne Carmen Dan i-a urat succes noului titular al acestui portofoliu, Nicolae Moga, subliniind ca MAI este o institutie importanta, cu oameni aflati in slujba cetatenilor.

Primariile din Bucuresti au plantat mii de platani in ultimii ani. Specialistii atrag atentia ca pot provoca alergii si duc la inmultirea tigrului de platan

Primariile din Bucuresti au plantat in ultimii ani zeci de mii de platani, pretul unui arbore fiind intre 200 si 2. 000 lei. Acestor costuri se adauga si cele de defisare a arborilor vechi si scoatere a radacinilor, fiecare operatiune ajungand pana la 600 lei de arbore, deci inca 1. 200 lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )