Libnet.ro
UNICEF

20:15

Carmen Dan: Domnul Grindeanu in acest moment e singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun / Eu si colegii mei ministri venim in continuare si ne facem treaba la ministere /

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan: Domnul Grindeanu in acest moment e singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun / Eu si colegii mei ministri venim in continuare si ne facem treaba la ministere /

Sunt in asentimentul colegilor mei si noi in continuare venim si ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata pe care nici ministrii, nici PSD, nu au generat-o, a afirmat vineri ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului. continuă pe Hotnews

Carmen Dan: Nu mi s-a propus functia de premier

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari despre informatiile potrivit carora s-ar afla pe lista scurta pentru functia de premier, ca nu i-a fost propusa aceasta functie si ca nu au existat discutii in acest sens.

Carmen Dan: Grindeanu e singur, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, ca in acest moment Sorin Grindeanu este singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de pr.

Carmen Dan: La acest moment premierul este singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat joi ca la acest moment premierul este singur, acuzandu-l pe Sorin Grindeanu ca a plecat de sedinta conducerii PSD de miercuri nemanifestand nici o intentie de dialog.

Carmen Dan, ironica la adresa lui Grindeanu: Probabil voia sa gestioneze codul de ploi din acest weekend

Ministrul MA Probabil ca dl. Grindeanu a vrut sa gestioneze el codul de ploi din acest weekend. Daca va fi publicata in MO? Sunt un om care respecta legea. Va prelua domnul Grindeanu MAI si il va spune dl. Secretar General ce sa faca .

Carmen Dan, despre demisiile ministrilor: Au ajuns la Guvern, premierul este singur acum

Carmen Dan, ministrul de Interne, a declarat, joi, ca demisiile tuturor membrilor Guvernului au ajuns la Guvern. Ea i-a reprosat premierului Sorin Grindeanu ca nu a comunicat cu partidul si cu membrii Executivului,.

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri. Nu el a castigat alegerile, nu reprezinta PSD

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui, subliniind ca alegerile nu au fost castigate de el, ci de PSD.

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui.

VIDEO Carmen Dan: Venim si ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentam. Grindeanu e un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat azi, intr-o coferinta de presa la MAI, ca va fi prezenta zilele acestea la minister, in ciuda crizei politice din PSD. Carmen Dan a criticat faptul ca premierul Sorin Grindeanu a spus, aseara, la Palatul Victoria, ca ministrii nu au fost la munca.

Ministrul de Interne, atac la Grindeanu: Premierul este singur, nu a vrut sa aiba dialog

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat joi ca premierul Sorin Grindeanu a manifestat o lipsa de comunicare la nivelul guvernului, subliniind ca la sedinta Comitetului Executiv de miercuri seara el a al.

Ministrul de Interne, atac la Grindeanu: Premierul este singur

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat joi ca premierul Sorin Grindeanu a manifestat o lipsa de comunicare la nivelul guvernului, subliniind ca la sedinta Comitetului Executiv de miercuri seara el a al.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )