Libnet.ro
UNICEF

07:00

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri. Nu el a castigat alegerile, nu reprezinta PSD

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri. Nu el a castigat alegerile, nu reprezinta PSD

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui, subliniind ca alegerile nu au fost castigate de el, ci de PSD. continuă pe România Liberă

Carmen Dan il critica pe premierul Grindeanu: Este premierul nimanui. Nimeni nu i-a dat o foaie si un pix sa noteze propuneri de ministri

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca Sorin Grindeanu este un premier al nimanui.

Sorin Grindeanu va trimite la presedintie demisiile ministrilor Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan (surse)

Premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa trimita la Palatul Cotroceni celor mai fideli ministri ai lui Liviu Dragnea - Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice.

Calculele motiunii anti-Grindeanu. Situatie pe muchie de cutit in Parlament. Cum joaca Grindeanu si Dragnea. Carmen Dan, ministrul demisionar de la Interne, iese la atac: Este premierul nimanui. Grindeanu, pe Facebook: Dragnea, demisia!

Premiera in politica romaneasca. PSD depune motiune de cenzura impotriva propriului guvern. Dragnea vrea sa atraga PMP si UDMR de partea sa. Premierul Grindeanu se bazeaza pe nemultumiti din PSD in frunte cu Victor Ponta sau Vasile Dancu si face curte Opozitiei pentru a-si salva scaunul.

VIDEO Carmen Dan: Venim si ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentam. Grindeanu e un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat azi, intr-o coferinta de presa la MAI, ca va fi prezenta zilele acestea la minister, in ciuda crizei politice din PSD. Carmen Dan a criticat faptul ca premierul Sorin Grindeanu a spus, aseara, la Palatul Victoria, ca ministrii nu au fost la munca.

Carmen Dan: Grindeanu e singur, legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, ca in acest moment Sorin Grindeanu este singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaunul de pr.

Carmen Dan: Domnul Grindeanu in acest moment e singur, un premier al nimanui, legat cu lanturi de scaun / Eu si colegii mei ministri venim in continuare si ne facem treaba la ministere /

Sunt in asentimentul colegilor mei si noi in continuare venim si ne facem treaba la ministerele pe care le conducem, chiar daca in plan politic s-a ajuns la o situatie complicata pe care nici ministrii, nici PSD, nu au generat-o, a afirmat vineri ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului.

Premierul Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si Sevil Shhaideh

ACTUALIZARE 21:46 Premierul a eliberat din functii patru secretari de stat din SGG, Ministerul Muncii si Ministerul Dezvoltarii Premierul Sorin Grindeanu a semnat astazi eliberarea din functii a patru secretari de stat din cadrul Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului Muncii si Ministerului Dezvoltarii Regionale, a anuntat Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Executivului. *ACTUALIZARE 20:42 Victor Ponta: Nu poti sa inchizi Guvernul la dorinta domnului Dragnea *Ponta: Sorin Grindeanu a trecut un test aproape mafiot *ACTUALIZARE 20:12 Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si a lui Sevil Shhaideh si propunerea de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, potrivit unui comunicat al Guvernului *ACTUALIZARE 19:25 Surse: Grindeanu a fost azi la Monitorul Oficial ca sa rezolve blocajul cauzat de refuzul lui Mihai Busuioc de a demisiona.

Premierul Grindeanu trimite la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si Sevil Shhaideh

ACTUALIZARE 20:42 Victor Ponta, noul secretar general al Guvernului, face declaratii la Palatul Victoria Victor Ponta: Premierul mi-a propus ieri sa vin in echipa domniei sale in aceasta perioada cu totul si cu totul anormala. Am spus imediat &171;da &187;, desi nu ma aflam in tara. Vin sa-l ajut deoarece eu cred ca merita sprijin. *ACTUALIZARE 20:12 Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile lui Carmen Dan si a lui Sevil Shhaideh si propunerea de numire a lui Augustin Jianu ca vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, potrivit unui comunicat al Guvernului *ACTUALIZARE 19:25 Surse: Grindeanu a fost azi la Monitorul Oficial ca sa rezolve blocajul cauzat de refuzul lui Mihai Busuioc de a demisiona.

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Carmen Dan. Propunerile au ajuns la Administratia Prezidentiala. Sefa MAI: Ne confruntam cu o lovitura de stat. Reactia lui Shhaideh

Premierul Sorin Grindeanu ar urma sa trimita la Cotroceni demisiile ministrilor Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice.

Premierul Sorin Grindeanu a trimis la Cotroceni demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Carmen Dan. Augustin Jianu, propus vicepremier

Premierul Sorin Grindeanu ar urma sa trimita la Cotroceni demisiile ministrilor Sevil Shhaideh, Lia Olguta Vasilescu si Carmen Dan, au declarat, pentru HotNews. ro, surse politice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )