Libnet.ro
UNICEF

15:30

Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul. Precizarile vin dupa ce pesedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenta a ministrilor de Externe - Teodor Melescanu si de Interne - Carmen Dan, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in tara si strainatate. continuă pe Hotnews

Carmen Dan respinge solicitarea lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat/ Nu ma intimideaza astfel de cereri, chiar daca sunt dublate de riscurile unui dosar penal (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a respins, joi, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a demisiona din functie ca urmare a problemele de organizare a alagerilor europarlamentare si a.

Carmen Dan ii raspunde lui Iohannis: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, asa cum presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul.

Mesajul sindicatului din Politie pentru Carmen Dan: Ne-ai calcat demnitatea in picioare

Vicepresedintele Sindicatului National al Politistilor din Romania SNPR) Decus, Bogdan Banica, a postat mai multe mesaje adresate lui Carmen Dan, in care scrie ca a calcat demnitatea politistilor in picioare, i-a umilit si i-a trimis in patrulare in cosciuge cu roti.

Carmen Dan, reactie dupa ce Iohannis a cerut demiterea sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a facut precizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea sa si a ministrului de Externe Teodor Melescanu dupa modul in care au fost organizate alegerile europarlamentare.

Carmen Dan, raspuns la cererea de demisie facuta de Iohannis: Nu stam in genunchi

Victor Ciutacua anuntat, la Romania TV, ca a discutat cuCarmen Dan, dupa ce presedinteleKlaus Iohannisi-a cerut demisia pentru modul in care au fost organizate alegerile europarlamentare.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan, la Sinteza zilei: Mesajul lui Iohannis, unul electoral. Nu a indicat concret unde a gresit MAI

Ministrul de interne, Carmen Dan, a afirmat, miercuri seara, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca presedintele Klaus Iohannis a avut mai degraba un mesaj electoral, in conditiile in care nu a speficat concret un.

Carmen Dan ii da replica lui Iohannis: Nu-mi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, intr-o conferinta la sediul MAI. Stire in curs de actualizare .

Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )