Libnet.ro
UNICEF

21:15

Carmen Harra, predictie ingrozitoare: Donald Trump nu isi va termina mandatul. in SUA vom asista la drame pe care nu vi le imaginati

Antena3 Antena3,
Carmen Harra, predictie ingrozitoare: Donald Trump nu isi va termina mandatul. in SUA vom asista la drame pe care nu vi le imaginati

Donald Trump nu isi va duce mandatul la capat a prezis Carmen Harra, joi, in direct la Antena Stars. Cand Hillary a pierdut in fata lui Trump am zacut doua. continuă pe Antena3

Donald Trump trimite cele mai mari portavioane ale marinei spre Coreea de Nord

Donald Trump a trimis trei dintre cele mai mari portavioane ale Marinei americane, in vestul Oceanului Pacific, pentru prima data in ultimii zece ani. Navele vor participa la exercitii militare in .

SUA si China au ajuns la un acord in privinta Coreei de Nord. Ce a anuntat Donald Trump

Donald Trump a evidentiat joi la Beijing alchimia buna pe care o are cu omologul sau chinez, Xi Jinping, subliniind ca exista o solutie la dosarul nord-coreean, transmite.

Premierul Japoniei, cazatura spectaculoasa pe terenul de golf, sub privirile lui Donald Trump (VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost protagonistul unei cazaturi spectaculoase duminica, in timp ce se afla pe un teren de golf impreuna cu Donald Trump. Imaginile au fost surprinse dintr-un.

Kremlinul anunta o intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump, vineri, in Vietnam, Washingtonul tempereaza

O intalnire intre Vladimir Putin si Donald Trump va avea loc vineri in Vietnam, a anuntat joi Kremlinul, in timp ce diplomatia americana se arata mai putin categorica, noteaza AFP.

Donald Trump, primit cu fast la Beijing: covor rosu la aeroport, ceai in Orasul Interzis, spectacol de opera si zeci de acorduri comerciale

Presedintele american Donald Trump a avut parte de o primire fastuoasa in China, fiind intampinat cu covorul rosu si delectat cu un program artistic special inainte de abordarea unor dosare sensibile, intre care cel legat de programul nuclear al Coreei de Nord.

Donald Trump sarbatoreste un an de presedintie ignorand o seara de infrangeri in alegerile locale

Partidul Republican al presedintelui Donald Trump a suferit mai multe infrangeri in alegerile locale, ce au luat alura de refrendum impotriva miliardarului, care sarbatoreste miercuri un an de cand a fost ales, scrie AFP.

Donald Trump, vizita oficiala in China. Ce teme vor dezbate liderul american si cel chinez - VIDEO

Presedintele american Donald Trump a sosit miercuri in China pentru o vizita de stat de trei zile, etapa cea mai delicata a turneului sau asiatic, in cursul caruia incearca sa construiasca un fr.

Donald Trump, un nou mesaj provocator la adresa Coreei de Nord

Presedintele american, Donald Trump, a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite s.

Donald Trump avertizeaza Coreea de Nord: Nu ne subestimati

Presedintele american Donald Trump a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite si.

Donald Trump catre Coreea de Nord: Nu ne subestimati!

Presedintele american, Donald Trump, a lansat miercuri la Seul un avertisment catre liderul de la Phenian, indemnandu-l sa nu subestimeze niciodata hotararea SUA si sa renunte la programul sau nuclear, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )