Libnet.ro
UNICEF

22:30

Donald Trump catre Coreea de Nord: Nu ne subestimati!

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump catre Coreea de Nord: Nu ne subestimati!

Presedintele american, Donald Trump, a lansat miercuri la Seul un avertisment catre liderul de la Phenian, indemnandu-l sa nu subestimeze niciodata hotararea SUA si sa renunte la programul sau nuclear, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump avertizeaza Coreea de Nord: Nu ne subestimati

Presedintele american Donald Trump a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite si.

Trump, catre Coreea de Nord: Nu ne puneti la incercare!

Presedintele SUA Donald Trump a emis un avertisment serios catre liderul nord-coreean Kim Jong-un, intr-un discurs rosit in Parlamentul Coreei de Sud, spunandu-i sa nu puna la incercare si sa nu subestimeze SUA, potrivit BBC.

FOTO VIDEO Oaspeti de seama americani in Japonia. Donald Trump, la golf, Melania a admirat perlele

Presedintele american, Donald Trump, a sosit duminica in Japonia, prima etapa a unui vast turneu asiatic dominat de amenintarea nucleara nord-coreeana si in cursul caruia se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin.

Donald Trump a sosit in Coreea de Sud pentru o vizita de doua zile

Presedintele american Donald Trump a sosit marti in Coreea de Sud unde va efectua o vizita de doua zile, in cea de-a doua oprire a turneului sau asiatic si in care amenintarea nord-coreeana si.

Donald Trump in Coreea de Sud: pranz cu soldatii de la baza militara Humphreys, dineu la Casa Albastra

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sosit marti in Coreea de Sud, a doua escala in cadrul calatoriei de 11 zile in Asia, turneu dominat de amenintarea nucleara reprezentata de Coreea de Nord.

Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord la summitul din Vietnam (Kremlin)

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat marti ca Vladimir Putin si Donald Trump vor discuta despre Coreea de Nord in cadrul forumului pentru Cooperare economica Asia-Pacific care are loc in aceasta saptamana in Vietnam, anunta Reuters.

Donald Trump: Perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat

Donald Trump a estimat luni ca perioada rabdarii strategice fata de Coreea de Nord s-a incheiat, informeaza site-ul ziarului francez Le Figaro. Testele nucleare ilegale si balistice.

Donald Trump, un nou mesaj provocator la adresa Coreei de Nord

Presedintele american, Donald Trump, a adresat miercuri la Seul un avertisment dictaturii crude de la Phenian, indemnand-o sa nu subestimeze niciodata determinarea Statelor Unite s.

Donald Trump, primit cu fast la Beijing: covor rosu la aeroport, ceai in Orasul Interzis, spectacol de opera si zeci de acorduri comerciale

Presedintele american Donald Trump a avut parte de o primire fastuoasa in China, fiind intampinat cu covorul rosu si delectat cu un program artistic special inainte de abordarea unor dosare sensibile, intre care cel legat de programul nuclear al Coreei de Nord.

INCREDIBIL: Donald Trump nu exclude o intalnire cu Kim Jong-Un

Presedintele american Donald Trump a facut o afirmatie remarcabila. El nu exclude o intrevedere directa cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un pentru a-l convinge sa renunte la ambitiile sale nucleare,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )