Libnet.ro
UNICEF

09:15

Carmen Mihalcescu, presedinte interimar al Camerei Deputatilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Mihalcescu, presedinte interimar al Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei a stabilit marti numirea lui Carmen Mihalcescu in functia de presedinte interimar al acestui for legislativ. continuă pe Wall-Street Ro

Carmen Mihalcescu - presedinte interimar al Camerei Deputatilor

Conducerea PSD a stabilit in cadrul sedintei de astazi a Biroului Permanent National ca actualul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Carmen Mihalcescu, sa preia presedintia interimara pana se va stabili un nou sef in locul lui Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca propunerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor din partea social-democratilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmand sa fie.

PNL, USR si PMP o sustin pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea

NL, USR si PMP o vor sustine pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Anuntul a fost facut marti de liderii USR - Dan Barna, PMP - Eugen Tomac si de liderul deputatilor liberali.

Cine e Carmen Mihalcescu, inlocuitoarea lui Dragnea la Camera Deputatilor. Anuntul Liei Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, cine il va inlocui pe Liviu Dragnea in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova in urma unei condamnari definitive la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Locul sau va fi luat de Carmen Mihalcescu, membru in [] .

PSD o sustine pe Carmen Mihalcescu pentru functia de presedinte interimar al Camerei Deputatilor

PSD a decis marti sa o sustina pe Carmen Mihalcescu pentru a fi presedinte interimar al Camerei Deputatilor, a anuntat Olguta Vasilescu. Social-democratii urmeaza ca ulterior sa ia o decizie cu privire la .

Carmen Mihalescu, desemnata de PSD presedinte-interimar al Camerei Deputatilor

Deputata PSD Carmen Mihalcescu a fost desemnata presedinte interimar al Camerei Deputatilor, pana la alegerea unui nou presedinte, a anuntat marti, Lia Olguta Vasilescu. Postul devine vacant dupa condamnarea.

Korodi Attila: Competitia pentru alegerea unui nou presedinte al Camerei Deputatilor este deschisa oricarui rezultat

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Korodi Attila, a declarat, pentru Mediafax, ca dupa condamnarea la inchisoare a lui Liviu Dragnea va avea loc o procedura de alegere a unui nou presedinte al Camerei Deputatilor, despre care crede ca va fi o competitie deschisa oricarui rezultat.

Carmen Mihalcescu va prelua sefia interimara a Camerei Deputatilor

Biroul National al PSD a hotarat ca sefia interimara a Camerei Deputatilor sa fie preluata de Carmen Mihalcescu. Mihalcescu ocupa functia de vicepresedinte al acestui for.

Pro Romania intra in cursa pentru sefia Camerei Deputatilor: Vom avea candidat propriu

Deputatii Pro Romania vor avea, cel mai probabil, un candidat propriu pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, marti, Daniel Constantin, lider al partidului. Nu ne-am intalnit,.

Cine vrea sa-i ia locul lui Dragnea la sefia Camerei Deputatilor. Propunerile partidelor

Prima functie pusa la bataie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea este cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )