Libnet.ro
UNICEF

01:06

Carmen Negoita s-a transformat in Twiggy pentru calendarul fashion bloggerilor

ADPM ADPM,
Carmen Negoita s-a transformat in Twiggy pentru calendarul fashion bloggerilor

Carmen Negoita a fost inclusa in calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania, M Calendar. Cunoscuta fashionista detine fila aferenta lunii aprilie si, conform conceptului calendarului, a realizat o sedinta foto tribut unuia din icon-urile industriei fashion. Mai exact, renumitei actrite, cantarete si model Lesley Lawson, cunoscuta mai ales sub pseudonimul Twiggy. continuă pe ADPM

Carmen Negoita s-a transformat in Twiggy pentru calendarul fashion bloggerilor

Carmen Negoita a fost inclusa in calendarul oficial al fashion bloggerilor din Romania, M Calendar. Cunoscuta fashionista detine fila aferenta lunii aprilie si, conform conceptului calendarului, a realizat o sedinta foto tribut unuia din icon-urile industriei fashion. Mai exact, renumitei actrite, cantarete si model Lesley Lawson, cunoscuta mai ales sub pseudonimul Twiggy.

Verdict Carmen Negoita: top 10 aparitii pe covorul rosu!

A fost o saptamana tare agitata la Hollywood, cu trei evenimente majore la care au luat parte starurile din lumea filmului. Actritele s-au straduit sa atraga atentia pe red carpet atat la Golden Globes cat si la Critics Choice Awards si SAG Awards, In exclusivitate pentru ADPM, Carmen Negoita da verdictul si face clasamentul celor mai reusite 10 aparitii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )