Libnet.ro
UNICEF

01:06

Carrefour suspenda promotiile de Black Friday in Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carrefour suspenda promotiile de Black Friday in Franta

Grupul francez de distributie Carrefour a acceptat sa isi suspende operatiunile comerciale legate de and Black Friday and , care urmau sa aiba loc in perioada 27-29 noiembrie, la cererea ministrului Economiei si Finantelor, a declarat joi un purtator de cuvant al grupului pentru Reuters si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Produsele Home and Deco, jucariile si articolele pentru copii, cele mai vandute de Black Friday

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record, weekend-ul care a urmat Black Friday consemnand cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume fiind spectaculoase: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut, anunta DPD Romania, citat de News.

Black Friday 2020 - Una dintre cele mai mari companii de curierat spune ca numarul de colete a fost cu 30% mai mare decat in 2019

Companiile de curierat fac bilantul ultimului Black Friday si anunta livrari record. Weekend-ul care a urmat Black Friday a consemnat cel mai mare numar de livrari din acest an, cresterile de volume raportate de compania de curierat DPD Romania fiind importante: un numar dublu de colete fata de o zi normala, o crestere de peste 10% fata de cea mai aglomerata perioada din lockdown aprilie-mai) si de 30% fata de perioada Black Friday de anul trecut.

IN CEA DE-A 10-A EDITIE DE BLACK FRIDAY Flanco a inregistrat o crestere de 40% la vanzarile online

Flanco Retail a inregistrat o crestere de 40% la vanzarile online, in cea de-a 10-a editie de Black Friday, pe cand traficul in magazinele fizice a continuat sa fie in scadere cu aproximativ 25%, din cauza normelor de auto-izolare si distantare sociala impuse de autoritati pe final de an.

ANALIZA CIEL: Antreprenorii romani au profitat de Black Friday pentru a-si digitaliza afacerile

Companiile romanesti au preferat sa astepte Black Friday pentru a se digitaliza si pentru a automatiza activitati repetitive, la costuri mai mici cu 65% decat intr-o zi obisnuita. Astfel, la cumpararea unui singur soft au economisit 1. 232 euro in medie.

Black Friday 2020. Cate amenzi a dat ANPC-ul in Vinerea Neagra

Ziua de Black Friday 2020 a fost o ocaztie buna pentru romani sa achizitioneze o serie de produse la reduceri, iar vanzarile au inregistrat chiar un record. Una dintre partile mai putin frumoase ale acestei s.

Ce spune legislatia din Romania despre returnarea produselor cumparate de Black Friday. Termeni si conditii

Black Friday 2020 a avut loc pe 13 noiembrie, anul acesta batand orice record. Oamenii au dat comenzi in febra cumparaturilor, insa, odata ajunse produsele la clienti, acestia au realizat ca nu e tocmai.

Suma record cheltuita de romani de Black Friday 2020

Black Friday 2020 a batut orice record. Un roman a cheltuit in medie 647 lei. Pentru a ne da seama de volumul urias de vanzari, amintim ca 1. 000 de televizoare Samsung au fost vandute in primele 52 de.

Sunt la pret de chilipir chiar acum la eMAG: reducerile puse pe site chiar dupa Black Friday

Daca n-ai prins produsele pe care le voiai de Black Friday, sau chiar de Crazy Sale, la eMAG, nu dispera. Sunt oferte foarte bune chiar acum pe site. Iata la electrocasnice ce gasesti. Cand vine.

MERCHANTPRO: Vanzarile de Black Friday de anul acesta au crescut cu 47%

Cele peste 1. 500 de magazine ce functioneaza pe MerchantPro, platforma romaneasca SaaS de e-commerce, au raportat cresteri de aproape 50% in valoarea vanzarilor in perioada 13-16 noiembrie, weekendul prelungit dedicat campaniilor de Black Friday si Cyber Monday, potrivit unui comunicat de presa.

Libris.ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019

Libris. ro a inregistrat in editia de anul acesta a Black Friday o crestere cu 32% a vanzarilor comparativ cu aceeasi campanie din 2019. De asemenea, valoarea medie a comenzii a crescut cu aproape 20%, iar cel mai bine vandut autor este un roman, Ioana Chicet-Macoveiciuc, cu mai multe titluri pentru copii, dar si beletristica, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )