Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce carti citim si daruim de Craciun

Adevărul Adevărul,
Ce carti citim si daruim de Craciun

Toata lumea face sugestii de cadouri in aceasta perioada. Desi nu m-a intrebat nimeni, va zic si eu ca mie cel mai mult imi place sa daruiesc dar si sa primesc) carti. M-am gandit deci ca poate v-ar fi utila o lista de titluri de pus sub bradul de Craciun. continuă pe Adevărul

Suciu, BNR, despre noile taxe anuntate de Guvern: Nu avem nca un impact al acestor masuri. Am aflat de ele odata cu toata lumea

Nu avem inca un impact al acestor masuri cele prevazute in proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului si cele prevazute in pachetul de legi promovat de dl senator Daniel Zamfir si recent votat de plenul Camerei-n. red), pentru ca BNR a aflat de aceste propuneri atunci cand aflat toata lumea. Iar impactul poate fi semnificativ in cazul in care se vor aproba in forma propusa. E insa nevoie de o cercetare atenta. Vedem insa ca dl senator Zamfir si, mai nou, dl consilier Valcov sustin pentru a argumenta aceasta decizie ca BNR ar fi acuzat direct opt banci ca submineaza economia nationala, a raspuns purtatorul de cuvant al BNR, Dan Suciu, solicitat de HotNews. ro.

DOCUMENT Probleme grave cu dezinfectia la Maternitatea Giulesti, descoperite de DSP nca din primavara. Deputatul USR Tudor Pop: Toata lumea stia din luna mai

Un raport al Directiei de Sanatate Publica dupa un control efectuat in primavara acestui an la Maternitatea Giulesti constata inca de atunci probleme grave cu dezinfectia in acest spital. Documentul a fost publicat marti pe Facebook de deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor. Amenzi de 10. 000 de lei la maternitatea Giulesti si promisiunea de a redeschide maternitatea. Prea putin pentru o lista cu nereguli grave despre care toata lumea stia inca din luna mai 2018 inclusiv Sorina Pintea, ministrul Sanatatii dar si conducerea ASSMB, spitalul fiind in subordinea Primariei Bucuresti, spune Tudor Pop.

Ludovic Orban, mesaj pentru Liviu Dragnea: E in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca Liviu Dragnea, prin discursul de la Consiliul National al PSD, a aratat ca este in stare sa tarasca Romania in conflict cu toata lumea civilizata, ca.

Guvernul suprataxeaza pariurile: Va urma un colaps economic total! Toata lumea va inchide incepand cu 1 ianuarie 2019

Noile masuri propuse de Guvernul PSD-ALDE prabusesc mediul privat. Pentru a face rost de bani la buget, Executivul vrea sa impoziteze orice prinde. Pintre cele vizate se numara bancile, companiile din sectorul .

Cand se impodobeste, de fapt, bradul de Craciun. Multa lume face aceasta greseala

In zilele noastre, impodobirea pomului de Craciun a devenit una dintre cele mai iubite datini atat in mediul urban cat si in mediul rural. Traditia spune ca pomul de Craciun se impodobeste in Ajun de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )