Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce erau informatiile secrete pe care Donald Trump i le-ar fi dezvaluit lui Serghei Lavrov

Antena3 Antena3,
Ce erau informatiile secrete pe care Donald Trump i le-ar fi dezvaluit lui Serghei Lavrov

Informatiile secrete pe care se presupune ca le-ar fi dezvaluit presedintele american Donald Trump ministrului rus de externe Serghei Lavrov proveneau din Israel, a scris marti cotidianul New York Times, citat de EF. continuă pe Antena3

Secrete de stat, dupa bunul plac: Donald Trump isi apara dreptul de a dezvalui informatii secrete

Presedintele Donald Trump si-a aparat dreptul absolut de a impartasi informatii cu Rusia, inclusiv materiale ultraclasificate, anunta BBC. Trump a anuntat pe Twitter ca a oferit Rusiei.

Fiul lui Donald Trump a ajuns in Romania! Care este motivul vizitei sale

Fiul lui Donald Trump a ajuns marti dimineata in Romania. Baiatul celui mai puternic om din lume a sosit pe Aeroportul Baneasa cu un avion privat, scrie national. ro. Potrivit sursei citate, fiul presedintelui SUA se.

Bono i-a interzis lui Donald Trump accesul la concertele U2

Bono i-a interzis lui Donald Trump accesul la concertele U2. Aceasta decizie a venit in urma hotararii presedintelui american de a taiat finantarea programelor care cauta tratamente pentru combaterea vi.

Donald Trump este somat sa predea inregistrarile cu directorul concediat al FBI

Senatorii americani il indeamna pe Donald Trump sa predea orice inregistrari detine cu directorul FBI, James Comey, care a fost concediat. Potrivit BBC News, Charles Schumer, presedintele.

Scandalul demiterii directorului FBI continua. Senatorii cer inregistrarile la care s-a referit Donald Trump

Membri ai Congresului american au cerut duminica presedintelui Donald Trump sa predea eventualele inregistrari ale discutiilor liderului de la Casa Alba cu directorul FBI James Comey.

Donald Trump schimba regulile la Casa Alba! Dezamagirea pe care presedintele SUA nu mai poate sa si-o ascunda

Presedintele Donald Trump nu pare foarte multumit de mesajele neadecvate care pleaca de la echipa sa de comunicare si sustine ca ar fi mai bine daca ar prelua el rolul de a tine briefinguri pentru presa,.

SUA: Donald Trump a ordonat vineri noapte o reuniune de urgenta dupa atacul cibernetic international

Presedintele american Donald Trump i-a ordonat consilierului sau pe probleme de securitate interna, Tom Bossert, sa organizeze o reuniune de urgenta vineri noapte, pentru a evalua amenintarea reprezentata de atacul informatic de tip ransomware care a afectat cel putin 150 de tari, a declarat duminica un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, pentru Reuters.

Istoria se repeta in era lui Donald Trump: Povestea telefoanelor ascultate aminteste de scandalul Watergate

Situatia actuala a lui Donald Trump de la Casa Alba aminteste foarte usor scandalul Watergate in care fostul presedinte Richard Nixon a fost implicat in anii '70. Povestea privind.

Donald Trump afirma ca are tot dreptul sa impartaseasca informatii legate de terorism si securitate aeriana cu Rusia

Presedintele american Donald Trump a afirmat marti, pe Twitter, ca are tot dreptu sa impartaseasca informatii legate de terorism si securitate aeriana cu Moscova, dupa ce a fost acuzat ca a divulgat date clasificate sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

Presedintele sud-coreean se va intalni, la sfarsitul lunii iunie, cu omologul sau american, Donald Trump, la Washington

Presedintele sud-coreean Moon Jae-in va efectua o vizita, la Washington, la sfarsitul lunii iunie pentru o intrevedere cu liderul de la Casa Alba Donald Trump, a informat marti presedintia sud-coreeana, relateaza Kyodo si Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )