Libnet.ro
UNICEF

10:45

Caru' cu Vedete: Una dintre cele mai cuminti artiste din Romania s-a facut fata rea! S-a pozat topless si a incarcat imaginea pe net; Ulima barfa de la Bollywood: Salman Kahn a rupt-o cu Iulia Vantur; Gheorghe Gheorghiu isi ia nevasta cu 25 de ani mai ta

Hotnews Hotnews,
 Caru

Corina Caragea sexy, in costum de baie, la mare, in 2003! Vezi cum arata vedeta TV cand batea la portile afirmarii. Corina Caragea si-a dorit. Uimitor! Andreea Marin ia lectii de viata de la Mihaela Radulescu. Razboiul dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu pare sa fi ajuns la final. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai bune interpretari ale spectaculosului Reqviem de Verdi, cu dirijorul Antonio Pappano, un superman la muzicii la pupitru, in Festivalul Enescu

Antonio Pappano, un dirijor aflat in top zece cei mai bine cotati muzicieni ai lumii, director muzical al celebrei Royal Opera House din Covent Garden, unde a inregistrat inclusiv cu soprana Angela Gheorghiu, va.

Una dintre cele mai importante orchestre din Marea Britanie, London Philharmonic Orchestra, vine la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 13 septembrie 2013, Festivalul George Enescu aduce la Bucuresti un concert extraordinar din seria Mari Orchestre ale Lumii London Philharmonic Orchestra sub bagheta talentatului.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

FOTO Porti deschise la unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara: Sultana-Malu Rosu

Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ) va putea fi vizitat de public. Santierul arheologic Sultana Malu-Rosu din comuna calaraseana Manastirea isi va deschide portile vineri, 16 august, incepand cu ora 10.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

Ce i-a spus lui Leanca una dintre cele mai influente femei-manager din Ucraina

Directorul Horizon Capital Natalie Jaresko a anuntat o noua investitie in valoare de 2,7 milioane de dolari in Bostavan Wineries Group, pentru sprijinirea procesului de extindere a vanzarilor pe principalele piete de export.

Serena Williams, dupa ce a invins-o pe Sorana: Sorana este una dintre cele mai dragute fete din circuit si are un viitor stralucitor

Sportiva americana Serena Williams, numarul unu WTA, a imbratisat-o pe Sorana Cirstea dupa finala turneului de la Toronto, duminica seara, si i-a spus romancei sa nu fie trista, precizand ca e foarte tanara si o jucatoare foarte buna, informeaza wtatennis. com.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )