Libnet.ro
UNICEF

15:15

Casa Alba blocheaza o citatie prin care Congresul ii solicita lui Don McGahn documente referitoare la ancheta rusa

Adevărul Adevărul,
Casa Alba blocheaza o citatie prin care Congresul ii solicita lui Don McGahn documente referitoare la ancheta rusa

Casa Alba a respins marti o citatie emisa de Congres cu scopul de a obtine de la unul dintre fostii sai avocati, Don McGahn, documente referitoare la ancheta rusa a procurorului Robert Mueller, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Donald Trump il va primi pe Viktor Orban in 13 mai la Casa Alba

Donald Trump il va primi in 13 mai pe premierul nationalist-conservator ungar Viktor Orban, care se numara printre rarii admiratori declarati ai presedintelui american in cadrul Uniunii Europene, a anuntat marti Casa Alba, citata de AFP.

SENAT: OUG prin care s-a modificat modul de calcul al ratei pentru creditele in lei, adoptata tacit

Proiectul de lege privind aprobarea OUG 19/2019 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prin care se stabileste modul in care este calculata rata pentru creditele in lei cu dobanda variabila si care a intrat in vigoare incepand cu 2 mai, a fost adoptat tacit ieri de Senat.

Ce se mai intampla cu tranzactia prin care Vodafone ar prelua UPC in Romania: Comisia Europeana a extins termenul pana la care va lua o decizie

Comisia Europeana a decis in data de 15 aprilie a acestui an sa extinda termenul limita pana la care va finaliza investigatia aprofundata asupra tranzactiei de peste 18,4 miliarde de euro prin care Vodafone ar urma sa preia operatiunile Liberty Global din Romania, Germania, Republica Ceha si Ungaria. Vezi in articol care este noul termen limita stabilit de Bruxelles pentru luarea unei decizii asupra acestei tranzactii.

Ce se intampla pe Facebook dupa ce mori? Trucul prin care devii etern

Facebook a depasit de ceva timp pragul de doua miliarde de utilizatori. Ce se intampla insa cand, dintre acestia, unii mai mor? Ei bine, te poti asigura de un lucru: vesnicie digitala. O cercetare derulata deOxford Internet Institute a venit cu un verdict sumbru: numarul profilurilor de Facebook ale persoanelor decedate al putea sa-l depaseasca [] .

Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrema prin care o stewardesa a reusit sa salveze o parte dintre pasageri

Adevaratele clipe de panica de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a prabusit si a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezvaluite de o stewardesa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )