Libnet.ro
UNICEF

00:07

Casa Alba condamna atacul odios de la Kabul, in care au murit 80 de persoane

Antena3 Antena3,
Casa Alba condamna atacul odios de la Kabul, in care au murit 80 de persoane

Casa Alba a condamnat sambata un atac la o demonstratie la Kabul care a facut peste 80 de morti si sute de raniti in capitala afgana, informeaza Reuters. Acesta este un atac. continuă pe Antena3

Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat la Casa Alba: Sunt persoane care lucreaza din greu, dar nu mai au o voce care sa le reprezinte. Eu sunt vocea voastra (VIDEO)

Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea sa drept candidat republican la Casa Alba, informeaza B1 TV. Magnatul a sustinut un discurs in care a promis sa puna Statele Unite pe primul loc in.

Casa Alba reafirma angajamentul Statelor Unite de a-si apara aliatii NATO

Statele Unite ale Americii au un angajament ferm fata de apararea reciproca intre aliatii NATO, a declarat joi Casa Alba, dupa ce candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a ridicat semne de intrebare privind angajamentul sau de a apara automat aliati NATO in cazul in care acestia sunt atacati, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump, oficial, candidat la Casa Alba

Mogulul imobiliar Donald Trump va reprezenta republicanii in cursa pentru Casa Alba. Dupa doua zile de dezordine, Partidul Republican l-a desemnat, oficial, candidat la prezidentialele americane.

Schimbare de situatie in cursa pentru Casa Alba: Donald Trump si-a redus distanta in sondaje fata de rivala sa Hillary Clinton

Potrivit unei anchete Reuters/Ipsos publicata marti, Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Alba, si-a redus distanta in sondaje fata de rivala sa Hillary Clinton la 7%, fata de 15%, cat.

Este oficial: Donald Trump, desemnat candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie

Donald Trump a fost desemnat oficial, marti, candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite. Potrivit rezultatelor alegerilor primare, omul de afaceri in.

Iohannis condamna atacul de la Munchen: Solidaritate cu Germania

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri seara, pe pagina sa de Twitter, un mesaj prin care isi exprima solidaritatea cu Germania in urma atacului produs la Munchen.

Donald Trump, oficial in cursa pentru Casa Alba

Donald Trump a fost desemnat, in mod oficial, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale care vor avea loc, in luna noiembrie, in Statele Unite. Numirea sa oficiala a avut loc, marti, la Conventia Republicana de la Cleveland.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )