Libnet.ro
UNICEF

19:00

Casele din Londra s-au ieftinit pentru prima oara in ultimii opt ani

Hotnews Hotnews,
 Casele din Londra s-au ieftinit pentru prima oara in ultimii opt ani

Preturile caselor din Londra au scazut pentru prima oara din ultimii opt ani, desi preturile din intregul Regat au urcat in septembrie, a anuntat vineri compania de credite ipotecare Nationwide, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Pentru prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial, Danemarca face apel la armata pentru a pazi sinagoga si ambasada Israelului din Copenhaga

Danemarca a facut apel la armata, vineri, in prima zi a sarbatorii evreiesti Yom Kippour, pentru a pazi ambasada Israelului si marea sinagoga din Copenhaga, care a fost in 2015 tinta unui atentat soldat cu un mort, scrie AFP.

O singura persoana a ramas arestata in Marea Britanie pentru atentatul de la metroul din Londra

Un singur individ, inculpat pentru tentativa de crima, a mai ramas marti in arest pentru atentatul de la metroul din Londra, comis la 15 septembrie, trei suspecti fiind eliberati fara sa fie pusi sub urmarire penala, a anuntat politia britanica.

O singura persoana se mai afla in arest pentru atentatul de la metroul din Londra

Un singur individ, inculpat pentru tentativa de crima, a mai ramas marti in arest pentru atentatul de la metroul din Londra, comis la 15 septembrie, trei suspecti fiind eliberati fara sa fie pusi sub urmarire penala, a anuntat politia britanica.

O mica explozie, cauzata de un incarcator de telefon, a provocat panica intr-o statie de metrou din Londra

O explozie cauzata de un incarcator de mobil a provocat panica printre calatorii dintr-o statie de metrou din Londra, evacuata in urma acestui incident .

Haos la metroul din Londra, in urma unei explozii. Calatorii au fost surprinsi sa afle cauzele deflagratiei

O explozie a fost raportata la metroul din Londra. Calatorii au fost evacuati de urgenta din statia Tower Hill. Explozia s-a produs intr-un vagon al unui metrou si a fost provocata de . un.

PANICA iN MAREA BRITANIE: EXPLOZIE LA METROUL DIN LONDRA (VIDEO)

Statia de metrou Tower Hill din Londra a fost evacuata dupa o explozie puternica ce a avut loc in vagonul unui metrou. Fortele de ordine nu au determinat inca daca explozie este un.

Trupa americana de teatru Bread and Puppet, pentru prima oara in Romania, la Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi

Intre 5 si 12 octombrie are loc cea de-a zecea editie a Festivalului International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi FITPTI) , cu temaOrizonturi. Recent distins de Asociatia Europeana a Festivalurilor de la Bruxelles cu distinctia Remarkable Festival/Festival Remarcabil, FITPTI anunta o editie bogata si spectaculoasa, reunind la Iasi aprox 500 de participanti din 29 de tari.

Au fost identificate pentru prima data celulele creierului care controleaza apetitul

Dieta ar putea fi revolutionata datorita descoperirii de catre cercetatorii de la Universitatea din Warwick a celulelor creierului care ne controleaza apetitul.

Vlad Dragomir a fost inclus pentru prima data in lotul tunarilor; Wenger l-a comparat cu cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League

In varsta de 18 ani, mijlocasul Vlad Dragomir a fost inclus in lotul lui Arsenal pentru meciul din Europa League impotriva celor de la BATE Borisov. Arsene Wenger, antrenorul tunarilor, a declarat ca stilul lui Dragomir ii aminteste de cel al lui Jack Wilshere, cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League 16 ani si 256 de zile).

A folosit din greseala pietre semipretioase pentru gardul casei. Constructia ar putea avea o valoare uriasa

Gardul unei gospodarii din localitatea maramureseana Firiza ar putea ajunge sa valoreze mai mult decat gospodaria intreaga. Acesta a fost construit din piatra semipretioasa. Potrivit Adevarul. ro,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )