Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa biletele la cele mai importante concerte ale verii

ADPM ADPM,
Cat costa biletele la cele mai importante concerte ale verii

Vara lui 2016 se anunta una plina de concerte. Fie ca vorbim despre Enrique Iglesias, Maroon 5, Muse, Rihanna sau Sia, organizatorii promit spectacole cum nu s-au mai vazut in Romania. Preturile sunt pe masura. Cele mai ieftine bilete sunt la concertul britanicilor de la Muse, pe cand la polul opus sunt Rihanna sau Maroon 5. continuă pe ADPM

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Adevarul Live, de la ora 13.00: Cele mai importante zece intrebari despre autism

In fiecare an, pe 2 aprilie este marcata Ziua Internationala de Constientizare a Autismului. Desi este o tulburare tot mai des diagnosticata la noi in tara, persista inca o serie de idei gresite despre autism, printre parinti, dar si in gradinite si scoli. Daniela Bololoi, presedintele Asociatiei Help Autism, psiholog clinician si mama unui copil cu autism, vine la Adevarul Live sa raspunda celor mai importante intrebari despre aceasta tulburare.

Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Venetienii si-au pus cel mai mult amprenta pe Corfu, iar locuitorii au pastrat intr-o stare foarte buna numeroasele vestigii ridicate in timpurile in care insula a fost dominata de acest popor. Daca te.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

Blue Air va avea zboruri pe rutele Iasi-Timisoara si Iasi-Cluj-Napoca. Cat vor costa biletele

Blue Air, cea mai mare companie aeriana low-cost cu actionariat privat romanesc, va avea din luna octombrie zboruri pe ruta Iasi - Timisoara si Iasi - Cluj-Napoca, fiind astfel primul.

Palatul lui Ceausescu. Cum atata si cat costa in prezent! VIDEO

Palatul lui Ceausescu din zona Primaverii a Bucurestiului a fost deschis pentru a fi vizitat de public, dar si scos la vanzare. Iata cat valoreaza, conform estimarilor specialistilor, si cum a fost intretinut in ultimele doua decenii.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

Cele mai stupide apeluri la Ambulanta din Vaslui: Alo, am inghitit o soparla, Aveam nevoie de un taxi, Mi-a iesit o bubita intre degetele de la picioare

Imi trebuia un taxi si am sunat la Ambulanta. Hai sanatate, este una din cele mai stupide si sincere declaratii ale unui vasluian care a sunat la 112 si initial a acuzat ca a fost rapit, sechestrat si abandonat in nameti.

Conpet si Electroputere, cele mai mari cresteri

Actiunile Conpet COTE) si Electroputere EPT) au inregistrat cresteri de peste 13%, in perioada 22-29 martie 2016, raportat la moneda euro, acestea reprezentand cele mai bune randamente de la Bursa de Valori Bucuresti.

FOTO. Cat de importanta este Romania pentru NATO, la 12 ani de la aderare

La 12 ani de la intrarea oficiala a Romaniei in NATO, peste o mie de romani participa la misiunile de lupta ale Aliantei. Cele mai importante dintre ele se deruleaza in Afganistan si in fosta Iugoslavie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2403 seconds )