Libnet.ro
UNICEF

21:15

Adevarul Live, de la ora 13.00: Cele mai importante zece intrebari despre autism

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 13.00: Cele mai importante zece intrebari despre autism

In fiecare an, pe 2 aprilie este marcata Ziua Internationala de Constientizare a Autismului. Desi este o tulburare tot mai des diagnosticata la noi in tara, persista inca o serie de idei gresite despre autism, printre parinti, dar si in gradinite si scoli. Daniela Bololoi, presedintele Asociatiei Help Autism, psiholog clinician si mama unui copil cu autism, vine la Adevarul Live sa raspunda celor mai importante intrebari despre aceasta tulburare. continuă pe Adevărul

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Cat costa biletele la cele mai importante concerte ale verii

Vara lui 2016 se anunta una plina de concerte. Fie ca vorbim despre Enrique Iglesias, Maroon 5, Muse, Rihanna sau Sia, organizatorii promit spectacole cum nu s-au mai vazut in Romania. Preturile sunt pe masura. Cele mai ieftine bilete sunt la concertul britanicilor de la Muse, pe cand la polul opus sunt Rihanna sau Maroon 5.

Actorul Lari Giorgescu, Lom DaDa de la TNB, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In 2016 se implinesc 120 de ani de la nasterea lui Tristan Tzara si 100 de ani de la nasterea miscarii dadaiste, a carui parinte este. Cu acest prilej, Gigi Caciuleanu a montat la Teatrul National din Bucuresti spectacolul Lom Dada, in care joaca alaturi de Lari Giorgescu.

Dezbatere Adevarul Live, ora 14.00.Master-planul teroristilor: atacul asupra structurilor critice

Incepe sa se contureze o certitudine: tintele urmatoare ale teroristilor vor fi infrastructurile critice majore, poate in primul rand centralele nucleare. Obiectivul este de a provoca lovituri cat mai grave, cu efecte de cat mai lunga durata, acelor tipuri de infrastructuri de a caror functionare depinde iintreaga economie a unor tari sau a unui grup de tari), cauzand intrarea in haos a societatilor din tarile respective.

Staruri si debuturi, in Manon. Balerinii Marina Minoiu, Dawid Trzensimiech si Andra Ionete, invitati, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Balerinii Marina Minoiu, Dawid Trzensimiech si Andra Ionete vor fi invitati de la ora 15. 00, la Adevarul live, pentru a vorbi despre premiera baletului Manon, de la Opera Nationala BucurestiONB), care va avea loc sambata seara.

Adevarul Live, ora 12.00. Urmasul lui Gabriel Oprea la sefia UNPR, Valeriu Steriu: Mai are partidul un viitor fara Oprea si Ontanu?

Valeriu Steriu, proaspat ales presedintele partidului fondat de Gabriel Oprea, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre planurile sale de resuscitare a UNPR, dupa demisia lui Oprea si retinerea lui Neculai Ontanu, despre reluarea negocierilor cu PSD, dar si despre intentia de a-l debarca pe Calin Popescu Tariceanu de la sefia Senatului.

PREMIERA Alexandra Ungureanu lanseaza videoclipul Nopti si zile in exclusivitate la Adevarul Live

O artista care se reinventeaza permanent si care reuseste sa isi surprinda fanii in mod placut cu fiecare aparitie, Alexandra Ungureanu vine cu un nou material video, pe care il lanseaza in premiera la Adevarul Live, de la ora 14.

Dezbatere Adevarul Live, ora 14.00: Consecintele economice ale terorismului

Incep sa se simta consecintele econonomice, directe si indirecte, regionale si globale ale terorismului. Apar primele semne ale unei situatii nelinistitoare care se poate amplifica si influenta sectoare intregi ale economiei, acum, in primul rand, in Europa care de-abia incepuse un foarte lent proces de stabilizare dupa enorma criza economica si financiara care a zguduit profund sistemele nationale din tarile UE.

Adevarul Live, ora 12:00. De ce disciplinarea copilului nu trebuie sa implice pedeapsa si motivele pentru care educatia cu vorba buna este esentiala

Intr-o societate in care am fost invatati ca obedienta este singura atitudine care scapa nepedepsita, formam in continuare generatii folosind pedeapsa ca metoda de disciplinare. Acasa ori la scoala, o vorba aspra, o privire severa sau o palma au devenit regula. Psihoterapeutul de familie Oana Calnegru si Nora Neghina, trainer si presedinte al Asociatiei Mindsight, vor explica cat de nociva este o astfel de mentalitate si care sunt alternativele.

Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Venetienii si-au pus cel mai mult amprenta pe Corfu, iar locuitorii au pastrat intr-o stare foarte buna numeroasele vestigii ridicate in timpurile in care insula a fost dominata de acest popor. Daca te.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )