Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cat a costat atacul din Siria si unde s-ar fi ascuns presedintele sirian Bashar al-Assad FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cat a costat atacul din Siria si unde s-ar fi ascuns presedintele sirian Bashar al-Assad FOTO VIDEO

Numai rachetele Tomahawk trase de americani in atacul de vineri spre sambata au costat 165,2 milioane de dolari. Presedintele sirian Bashar Al-Assad s-ar fi ascuns in timpul atacului intr-un buncar dintr-o baza ruseasca. continuă pe Adevărul

Cat a COSTAT atacul din Siria sau cum sa arunci in aer MILIARDE de dolari...

Razboaiele costa, iar industria de armament prospera, de regula, indiferent ca e pace sau razboi. Nici atacul de sambata nu s-a dovedit mai putin costisitor. Numai rachetele Tomahawk trase de americani au.

FOTO VIDEO Cat a costat atacul din Siria si unde s-ar fi ascuns presedintele sirian Bashar al-Assad

Numai rachetele Tomahawk trase de americani in atacul de vineri spre sambata au costat 165,2 milioane de dolari. Presedintele sirian Bashar Al-Assad s-ar fi ascuns in timpul atacului intr-un buncar dintr-o baza ruseasca.

Papa Francisc, dupa atacul din Siria: Sunt profund tulburat de situatia actuala

Papa Francisc a reactionat dupa atacul din Siria. Acesta a facut apel la toti liderii politici pentru ca pacea sa invinga. Vesti ingrozitoare vin din Siria, unde zeci de victime, multe dintre.

Liderul suprem al Iranului, DEZLANTUIT dupa ATACUL din SIRIA: Au comis o CRIMA! Trebuie trasi la RASPUNDERE

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei a condamnat atacurile aeriene ale statelor occidentale in Siria, catalogandu-i criminali pe presedintele american, presedintele francez si prim-ministrul br.

Razboi in Siria. Seful Statului Major al SUA, anuntul momentului, dupa atacul din Siria

Loviturile efectuate de SUA, Franta si Regatul Unit impotriva programului de arme chimice al Siriei s-au incheiat, a indicat, la Washington, vineri seara ora locala, sambata dimineata - ora Romaniei),.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

Rusia nu dispune de prea multe alternative de raspuns dupa atacul NATO din Siria. La ce s-ar putea rezuma reactia lui Vladimir Putin

Statele Unite, impreuna cu Franta si Marea Britanie, sub umbrela NATO, au efectuat in noaptea de vineri spre sambata atacuri cu rachete impotriva mai multor obiective strategice din Siria, pentru a pedepsi regimul de la Damasc, condus de Bashar.

Nastase, despre atacul din Siria: Gusterii inghit orice. Spectacolul a fost jenant. Au fost bombardate cateva zone dupa ce li s-a spus rusilor sa nu fie prin preajma

Fostul premier Adrian Nastasecomenteaza pe blogatacul occidental din Siria din dimineata zilei de 14 aprilie, spunand ca se indoieste de temeinicia motivatiilor invocate de Washington si ironizand credulitatea si ignoranta marelui public care se lasa influentat de internet. Spectacolul a fost jenant, apreciaza Adrian Nastase, fost sef al diplomatiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )