Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cat investeste presedintele american Donald Trump in publicitatea pe Facebook, in Statele Unite si in Romania

Adevărul Adevărul,
Cat investeste presedintele american Donald Trump in publicitatea pe Facebook, in Statele Unite si in Romania

Ieri, 7 decembrie, am participat la un curs de Social Media organizat de Deutche Welle la sediul Digi24 din Bucuresti. in timpul acestui curs am aflat de la profesoara de social media, Aikaterini Pegka, cateva informatii folositoare si interesante. continuă pe Adevărul

Donald Trump cere Bancii Mondiale sa nu mai acorde imprumuturi Beijingului: China are destui bani

Presedintele american Donald Trump a cerut Bancii Mondiale sa nu mai imprumute bani Chinei, la o zi dupa ce institutia a adoptat un plan de imprumut pentru Beijing, in ciuda obiectiilor Washingtonului.

Donald Trump, despre liderii tarilor NATO care aloca 2% din PIB pentru Aparare: ii numesc cu afectiune cei cu doua procente si vreau sa le fac cinste cu o masa. Klaus Iohannis, prezent la dejunul de lucru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la un dejun de lucru oferit de liderul american Donald Trump liderilor statelor membre NATO care aloca minimum 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare.

Audieri tensionate in Congres. Expertii afirma ca Donald Trump poate fi destituit

Procedura de destituire impotriva presedintelui american Donald Trump este in mod categoric justific.

Donald Trump cere Bancii Mondiale sa inceteze sa mai acorde credite Chinei

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat, vineri seara, Banca Mondiala pe Twitter, reprosand institutiei financiare internationale ca imprumuta bani Chinei.

Miscarea care a surprins toata planeta. Trump, despre schimbul de prizonieri cu Iranul: Iata, putem ajunge la o intelegere!

Presedintele american Donald Trump a multumit sambata Teheranului pentru o negociere foarte corecta dupa ce un cercetator american a fost eliberat in schimbul unui om de stiinta iranian retinut in SUA, relateaza AFP.

Trump il avertizeaza pe Kim Jong Un: Risca sa piarda totul daca nu renunta la armele nucleare

Presedintele american Donald Trump a notat, duminica, pe Twitter, ca liderul nord-coreean, Kim Jong Un, risca sa piarda totul daca va actiona intr-un mod ostil, el subliniind si necesitatea nenuclearizarii Coreei de Nord.

Trump si omologul sau sud-coreean au discutat telefonic solutii pentru continuarea dialogului cu Coreea de Nord

Presedintele american Donald Trump si omologul sau sud-coreean Moon Jae-in au purtat o discutie telefonica de jumatate de ora asupra modalitatilor prin care sa mentina dialogul diplomatic cu Coreea de Nord, a anuntat sambata administratia de la Seul, in timp ce Phenianul avertizeaza ca rabdarea sa se apropie de sfarsit in privinta blocajului negocierilor in domeniul nuclear, transmite Reuters.

VIDEO Cum a aparut filmuletul in care Trudeau il barfeste pe Trump

Regina Elisabeta a II-a si-a dorit sa organizeze o receptie discreta pentru liderii NATO, dar socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Premierul canadian Justin Trudeau l-a barfit pe presedintele american Donald Trump in fata altor lideri mondiali, iar acesta din urma s-a suparat si si-a anulat o conferinta de presa. Un producator de la CBC spune cum a dat de aceasta secventa care tulbura apele intre cei doi mari vecini.

VIDEO Donald Trump s-a laudat cu un zid de nepatruns, dar musafirii nepoftiti din Sud ii demonstreaza contrariul. Filmuletul devenit viral pe internet

Donald Trump a declarat ca escaladarea portiunii de 22 de kilometri de zid ridicate recent la granita cu Mexic este practic imposibila, dar cei dornici sa traiasca visul american ii demonstreaza contrariul. Un filmulet aratand un brabat sarind zidul cu ajutorul unei scari a devenit viral pe internet.

Nancy Pelosi cere redactarea actului de acuzare a lui Donald Trump Reactia Casei Albe: Democratilor ar trebui sa le fie rusine

Presedinta Camerei Reprezentantilor din Congresul american, Nancy Pelosi, a cerut joi oficial Congresului sa redacteze actul de acuzare in cadrul procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump. La scurt timp, Casa Alba a anuntat ca asteapta un proces corect impotriva presedintelui, subliniind ca politicienilor democrati ar trebui sa le fie rusine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )