Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cat plateste grupul petrolier BP pentru dezastrul ecologic din 2010

România Liberă România Liberă,
Cat plateste grupul petrolier BP pentru dezastrul ecologic din 2010

Grupul petrolier BP va plati statului american 20,8 miliarde de dolari pentru inchiderea proceselor civile legate de dezastrul ecologic din 2010 din Golful Mexic. continuă pe România Liberă

Dezastrul ecologic din Golful Mexic: Gigantul British Petroleum va plati Statelor Unite despagubiri-record de peste 20 de miliarde de dolari

Gigantul petrolier British Petroleum va plati o suma record de 20,8 miliarde de dolari despagubiri dupa asa-numita maree neagra - dezastrul ecologic produs in anul 2010 in Golful Mexic, considerat cel mai mare din istoria Statelor Unite. Aceasta tranzactie istorica reprezinta un raspuns puternic si adecvat pentru dezastrul de mediu, cel mai mare din istoria SUA, a declarat Loretta Lynch, ministrul american al Justitiei, citata de AFP.

Bashar al-Assad, dispus sa demisioneze pentru rezolvarea crizei din Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat, duminica, intr-un interviu pentru postul de televiziune iranian Khabar TV, ca nu ar ezita sa demisioneze daca aceasta ar duce la rezolvarea crizei din tara sa, dar ca oricum decizia trebuie sa o ia poporul sirian.

EURO 2016: Lotul complet al Romaniei pentru ultimele meciuri din preliminarii

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a definitivat luni lotul pentru ultimele doua partide din preliminariile EURO 2016, contra Finlandei acasa, 8 octombrie, ora 21:45) si Insulelor Feroe deplasare, 11 octombrie, ora 19:00).

Merkel, Putin si Hollande, discutii la nivel inalt pentru rezolvarea crizelor din Ucraina si Siria

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, presedintele Frantei, Francois Hollande si omologul sau rus, Vladimir Putin, au purtat discutii, la Paris, pe tema solutionarii crizei din Ucraina si a conflictului din Siria.

EURO 2016: Iordanescu a anuntat lista stranierilor pentru ultimele meciuri din preliminarii

Anghel Iordanescu a anuntat vineri lista jucatorilor din strainaintate convocati pentru ultimele doua meciuri pe care Romania le joaca in preliminariile EURO 2016, cu Finlanda si Insulele Feroe.

George Maior s-a intalnit cu seful comisiei pentru securitate interna din senatul SUA

La 1 octombrie 2015, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a avut o intrevedere cu senatorul Ron Johnson Republican, Wisconsin), presedintele Comitetului pentru Securitate Interna si Afaceri Guvernamentale din cadrul Senatului SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )