Libnet.ro
UNICEF

01:05

EURO 2016: Lotul complet al Romaniei pentru ultimele meciuri din preliminarii

Online Sport Online Sport,
EURO 2016: Lotul complet al Romaniei pentru ultimele meciuri din preliminarii

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a definitivat luni lotul pentru ultimele doua partide din preliminariile EURO 2016, contra Finlandei acasa, 8 octombrie, ora 21:45) si Insulelor Feroe deplasare, 11 octombrie, ora 19:00). continuă pe Online Sport

EURO 2016: Iordanescu a anuntat lista stranierilor pentru ultimele meciuri din preliminarii

Anghel Iordanescu a anuntat vineri lista jucatorilor din strainaintate convocati pentru ultimele doua meciuri pe care Romania le joaca in preliminariile EURO 2016, cu Finlanda si Insulele Feroe.

Iordanescu a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile cu Finlanda si Feroe

Selectionerul Anghel Iordanescu a stabilit lotul Romaniei pentru ultimele doua meciuri din preliminariile Euro 2016, cu Finlanda, respectiv Insulele Feroe.

Cu ei atacam Euro 2016: ce jucatori a ales Iordanescu de la Astra si Steaua pentru ultimele doua meciuri de calificari

Romania va intalni Finlanda joi, ora 21. 45) si Insulele Feroe duminica, ora 19. 00) in partidele ramase din preliminariile Euro 2016, iar selectionerul are deja lotul conturat.

Iordanescu are incredere in calificarea la Euro 2016. Ce spune inaintea duelului cu Finlanda

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a spus ca de rezultatele din meciurile cu Finlanda si Feroe depinde calificarea la Euro 2016.

Mutu spera sa joace la Euro 2016, desi va avea 37 de ani impliniti la turneul final. Ce alti romani au mai fost in situatia lui

Adrian Mutu revine pe teren in tricoul lui Pune City, in Indian Super League, campionat care incepe in acest week-end, dupa un an de pauza, cu un singur gand: prezenta la Euro 2016.

Liderul Astra Giurgiu are cei mai multi jucatori convocati la echipa nationala. Lotul complet convocat de Iordanescu

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, tricolorii vor intalni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locala 17:00 19:00 ora Romaniei), reprezentativa noastra sa incheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

Avancronica: Tricolorii, in linie dreapta spre Euro 2016. Primul 11 si oamenii de gol inaintea duelului cu Finlanda

Liga I ia din nou o pauza de aproape doua saptamani pentru meciurile pe care tricolorii lui Anghel Iordanescu le vor disputa in compania Finlandei, respectiv a Insulelor Feroe. Un duel rece, cu tribunele goale, insa unul de o importanta majora, meciul de pe 8 octombrie ar putea decide ocupanta locului al doilea in grupa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )